Zen moment

Jouw reis naar innerlijke rust & ontspanning begint hier. Klaar voor een nieuw begin?

Jouw reis naar innerlijke rust & ontspanning begint hier. Klaar voor een nieuw begin?

Josefien de Vos

Jouw reis naar innerlijke rust & ontspanning begint hier.
Klaar voor een nieuw begin?

Welkom, leuk dat je er bent!

Wellicht zit je momenteel niet lekker in je vel, heb je het gevoel dat er ‘iets’ in de weg zit en ben je in meer of mindere mate uit balans geraakt. Je wil niets liever dan rust, en stappen zetten naar de verandering die je verlangt, maar je komt alleen niet verder.

In de hectiek van het dagelijkse leven is het soms een uitdaging om een moment van rust & ontspanning te vinden voor jezelf. Zeker met alle rollen die we vervullen, to-do lijstjes die nooit af lijken te zijn en controle die we angstvallig proberen vast te houden.

We verliezen onszelf in drukte, chaos en onrust. En vergeten we dat zelfzorg géén luxe is, maar een noodzaak voor ons algehele welzijn en geluksgevoel. De basis waarop we kunnen bouwen, groeien en floreren.

Ik geloof dat wij allemaal UNIEK zijn en ons eigen pad hebben naar persoonlijke groei. Met ZenMoment heb ik een fijne plek gecreëerd waar je dagelijkse worstelingen lekker loslaat en waar zelfliefde,  zelfzorg en persoonlijke groei worden aangemoedigd en ondersteund. 

Of je nou op zoek bent naar meer rust, ontspanning en balans in je leven of gewoon een momentje voor jezelf wil, je bent hier van harte welkom! 

Hi, mijn naam is Josefien

Net als jij zat ik soms niet lekker in mijn vel en worstelde ik met onzekerheid, onrust en vermoeidheid.

Leefde ik vooral vanuit mijn egohoofd. Weg van mijn gevoel, intuïtie & authenticiteit, waardoor ik mezelf steeds meer kwijtraakte en uiteindelijk in een burn-out terecht kwam. 

Inmiddels heb ik ervaren dat alles wat ik nodig heb, in mijzelf te vinden is, door mijn innerlijke houding te veranderen. En dat geld ook voor jou!

Nu begeleid ik andere daadkrachtige vrouwen op het pad van persoonlijke groei, zodat zij óók kiezen voor zichzelf en hun leven vormgeven op de manier die bij hun past. En dan volgen rust, ontspanning en zingeving vanzelf.

Josefien de Vos

Samen aan de slag?

Voel je dat je klaar bent voor de volgende stap en lijkt het je fijn om dat samen te doen? Super, ik begeleid je graag :). Je kan met mij samenwerken op verschillende manieren. Zo kan je aan de slag met online trainingen, kan je deelnemen aan maancirkels en cacao ceremonies en kan je bij mij terecht voor een holistische sessie of traject. 

Snuffel gerust even rond en mocht je vragen hebben, ik ben slechts een appje, belletje of mailtje verwijderd. De informatie over de holistische sessie volgt binnenkort. 

Online trainingen

Ontdek de online trainingen, en ga lekker vanuit de comfort van je eigen huis aan de slag met je persoonlijke groei. 

Evenementen

Verbind je met gelijkgestemde vrouwen, de maan en/of cacao tijdens een van de Maancirkels of Cacao ceremonies.

Holistische sessie

Samen aan de slag om (diepgewortelde) blokkades steeds meer los te laten, zodat je helemaal vrij bent je hart te volgen. 

Ervaringen van klanten

Je hart en ziel zullen geraakt worden door Josefien! Haar timing, stem en zelfgeschreven scripts zijn onberispelijk.  Ik beveel Josefien van harte aan, wanneer je energie wilt loslaten die niet van jou is of voor andere helende en ontspannende doeleinden. Je krijgt er absoluut géén spijt van!
Klant Zen moment
Sharon Beck Carroll
Wauw, wat een ervaring! De yoga nidra in combinatie met de cacao deed bij mij iets heel bijzonders! Ik kreeg super helder “in beeld” waar ik me op gaan mag richten om nog gelukkiger te zijn. Josefien haar stem is een feestje om naar te luisteren en de manier waarop ze je een veilige plek biedt en inspireert is geweldig!
Klant Zen moment
Wieke Schutte
Dankzij jou heb ik mezelf terug gevonden & sta ik sterker in mijn schoenen. Ik ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gegaan en ik hoop dat je nog heel wat vrouwen mag helpen! Iedereen zal er beter van worden als ze in aanraking komen met jouw woorden, opdrachten & programma's.
Klant reviw
Michelle Hollander

Benieuwd naar meer? Volg me op social media!

Scroll naar boven