Yoga Nidra Les

Gun jezelf een liefdevol zelfzorg momentje met een wekelijkse les.

Stap even uit de hectiek van het dagelijkse leven en kom helemaal tot rust op een fijne plek, waar je helemaal jezelf kan zijn en jouw persoonlijke groei wordt aangemoedigd en ondersteund. 

  • Op de vrijdagmorgen van 9:30 – 10:30 uur in Muntendam.
  • De lessen lopen per 12 weken, elk moment instappen, €10 per les
  • Vanaf april gecombineerd met klankschalen voor diepere ontspanning
  • Elke maand de mogelijkheid voor verdieping van de sessie met cacao
  • Bij voldoende interesse start er op dinsdagavond 2 april van 19:30 – 20:30 ook een les

Zen Moment Ceremonie

Laat je dragen tijdens een héérlijke ontspannen en liefdevolle ceremonie.

Stap even uit de rollen die je vervult, laat de boel even de boel en geef jezelf de liefdevolle aandacht die je verdient. Verbind je met jezelf en andere gelijkgestemde zielen, terwijl je helemaal tot rust komt tijdens een Zen Moment ceremonie. 

  • Een groepsceremonie om dichter bij jezelf te komen, je zelfbewustzijn te vergroten en vanuit liefde te verbinden met alles dat er is
  • Elke ceremonie heeft een specifiek thema dat bijdraagt aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Er zal een combinatie gemaakt worden van het drinken van ceremoniële cacao met yoga nidra, (vanaf april klankschalen) en verschillende rituelen
  • Data eerstvolgende ceremonie volgt snel
  • Ook te reserveren als privé ceremonie en verjaardagscadeau, moederdagcadeau, uitje samen met je beste vriendin(nen) en als vrijgezellenuitje. Prijs op aanvraag en afhankelijk van de groepsgrootte en locatie. 
5/5
Ik heb op een hele fijne en positieve manier kennis gemaakt met yoga nidra, waarbij ik helemaal tot mezelf kwam. En heel veel rust door m’n lichaam voelde stromen (ook de dagen erna nog). Josefien is heel rustig en kan goed luisteren, daarbij voelde ze goed aan wat ik nodig had. Yoga Nidra heeft een positief effect op mijn hyperventilatie en mindset. Mijn volgende afspraak heb ik al staan en ik raad het iedereen aan!
Agnes de Jonge
5/5
Ik heb een hele fijne yoga nidra sessie met cacao ceremonie bij Josefien mogen doen. De setting was met een klein groepje in een sfeervolle ruimte, daardoor heel prettig en veilig. Josefien heeft een mooie stem, waardoor je zo wordt meegenomen in wat ze verteld. Dat in combinatie met de cacao maakt dat ik niet alleen nieuwe inzichten heb gekregen, maar dat het een hele mooie ervaring was!
Lindy Postma
5/5
Na 7 online Yoga Nidra sessies bij Josefien gevolgd te hebben, vroeg ze bij de 8ste keer of ik verzachtende cacao wilde drinken om de ultieme Yoga Nidra ervaring te beleven. En dit ging heel diep bij mij, de nidra ging tot in m'n ziel! Die nacht ben ik overal geweest in m'n dromen! Het was prachtig, heftig, diep, mooi en emotioneel. En vooral een prachtige combinatie, waar ik nog dagen de helende effecten van voelde. Het was net alsof dit me een energietransmissie en shift had gegeven! Holy shit, wat gaaf!
Veronique van der Wal

Twijfel je nog? 10 redenen om te starten

5/5
Je hart en ziel zullen geraakt worden door Josefien! Haar timing, stem en zelfgeschreven scripts zijn onberispelijk. Ik beveel Josefien van harte aan, wanneer je energie wilt loslaten die niet van jou is of voor andere helende en ontspannende doeleinden. Je krijgt er absoluut géén spijt van!
Sharon Beck-Carroll
5/5
Dank, dank, dank voor jouw fijne nidra sessie! Echt zo bijzonder wat dat heeft gedaan. Van een uitgeputte staat (na weinig slaap) naar weer helemaal in mn lijf, in het hier & nu met nieuwe energie. Hierdoor heb ik een prachtige afgestemde energetische shiatsusessie kunnen geven aan nieuwe klant. Soort van pay it forward principe 🙏🏼🦋
Irene Pot
5/5
Wauw, wat een ervaring! De geweldige yoga nidra in combinatie met de cacao deed bij mij iets heel bijzonders! Ik kreeg super helder “in beeld” waar ik me op gaan mag richten om nog gelukkiger te zijn. Josefien haar stem is een feestje om naar te luisteren en de manier waarop ze je een veilige plek biedt en inspireert is geweldig!
Wieke Schuute

Jouw begeleider

Enthousiast, empathisch & betrokken. Dat ben ik!

Mijn grootste uitdaging in het leven: voor mijzelf kiezen en nooit méér burn-out raken. 

Door verschillende pijnlijke ervaringen en tegenslagen cijferde ik mijzelf vaak weg. Durfde ik niet voor mijzelf te kiezen en deed ik mijzelf tekort.

Dankzij mijn persoonlijke ontwikkelingsreis kwamen Nidra Yoga & Ceremoniële Cacao op mijn pad. Beide maken nu deel uit van mijn NIYO levensstijl en helpen mij telkens weer terug te keren naar het rustpunt in mijzelf. 

Met passie & plezier begeleid ik jou naar een zenmoment, deel ik mijn levensstijl en neem ik je mee op een liefdevolle reis naar je binnenwereld. Waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om meer ontspannen en gelukkig(er) te zijn. 

Scroll naar boven