Me-time please!

Cacao ceremonie in combinatie met yoga nidra & klankschalen op 24 mei 2024

Gun jezelf een liefdevol zelfzorg moment vol persoonlijke aandacht

Stap even uit de hectiek van het dagelijkse leven, laat alle rollen die je vervult even los en kom eindelijk thuis bij jezelf tijdens de ceremonie van 24 mei 2024.

  • Deze heerlijke ceremonie zal plaatvinden in Muntendam (Gr) in een kleine groep gelijkgestemden. We starten om 10:00 uur en de ceremonie zal rond 12:00 uur eindigen. Er is nog 1 plekje beschikbaar, en jouw investering is slechts 37 euro. 
  • Een liefdevolle individuele ceremonie van 120 minuten, €97.
  • Kom je gezellig met zijn tweetjes, dan is je investering €77 p.p.
  • Ook te reserveren op aanvraag als verjaardagscadeau, moederdagcadeau, uitje samen met je beste vriendin(nen) en als vrijgezellenuitje. Informeer naar de mogelijkheden.
cacao ceremonie Groningen Josefien de Vos Zen Moment
Yoga Nidra Zen Moment Josefien de Vos Veendam

Holistisch transformerend traject

Bevrijd jezelf van blokkades en stap in die zelfverzekerde, ontspannen en authentieke versie van jezelf

Geef jezelf de liefdevolle aandacht die je verdient, verbind je met je binnenwereld en zet stappen naar het leven dat je verlangt. 

  • Laat de krachtige synergie van cacao, yoga nidra en klankschalen vóór je werken en laat je leiden naar een leven vol innerlijke rust & ontspanning
  • Een persoonlijk traject afgestemd op jouw behoeften & verlangens i.c.m persoonlijke gesprekken en praktische handvaten (maatwerk)
  • Laat je blokkades eindelijk los, stap in zelfliefde & zelfzorg en leef het leven dat je weil!
5/5
Ik heb op een hele fijne en positieve manier kennis gemaakt met yoga nidra, waarbij ik helemaal tot mezelf kwam. En heel veel rust door m’n lichaam voelde stromen (ook de dagen erna nog). Josefien is heel rustig en kan goed luisteren, daarbij voelde ze goed aan wat ik nodig had. Yoga Nidra heeft een positief effect op mijn hyperventilatie en mindset. Mijn volgende afspraak heb ik al staan en ik raad het iedereen aan!
Review Zen moment Positieve Yoga Nidra ervaring
Agnes de Jonge
5/5
Ik heb een hele fijne yoga nidra sessie met cacao ceremonie bij Josefien mogen doen. De setting was met een klein groepje in een sfeervolle ruimte, daardoor heel prettig en veilig. Josefien heeft een mooie stem, waardoor je zo wordt meegenomen in wat ze verteld. Dat in combinatie met de cacao maakt dat ik niet alleen nieuwe inzichten heb gekregen, maar dat het een hele mooie ervaring was!
Klant zen moment
Lindy Postma
5/5
Na meerdere online sessies bij Josefien gevolgd te hebben, besloot ik óók de cacao te proberen. En deze combinatie ging heel diep bij mij, de nidra ging tot in m'n ziel! Die nacht ben ik overal geweest in m'n dromen! Het was prachtig, heftig, diep, mooi en emotioneel. En vooral een prachtige combinatie, waar ik nog dagen de helende effecten van voelde. Het was net alsof dit me een energietransmissie en shift had gegeven! Holy shit, wat gaaf!
Klant Zen moment
Veronique van der Wal

Twijfel je nog? 10 redenen om te starten

Scroll naar boven