Zen moment

Magic Experience

De synergie van nidra, cacao & klank

Yoga nidra, cacao & klankschalen versterken & ondersteunen elkaar op elk vlak. Dat betekent dat je door deze krachtige combinatie véél dieper in je eigen binnenwereld zakt, waardoor je meer van jezelf ontdekt, begrijpt en zal helen. Het is een prachtige manier om stappen te zetten in je persoonlijke groei en op holistische wijze van binnenuit te veranderen. 

✨In een Nidra werk je toe naar de diepste laag in jezelf; de Anandamaya Kosha. Dit is niet alleen de plek waar je echte verandering kan bewerkstelligen van binnenuit. Het is óók de plek waar je kalmte, rust en een gevoel van diepe tevredenheid ervaart. Cacao bevat Anandamide, dat resulteert in een gevoel van gelukzaligheid & euforie. En de harmoniserende klanken zorgen voor een gevoel van diepe innerlijke vrede en sereniteit.

 ✨In een Nidra werk je o.a. aan het loslaten van lichamelijke spanningen (ont-spanning) en leer je sensitiviteit voor je lichaam te ontwikkelen. Cacao is een van de meest hoogwaardige plantaardige bronnen van magnesium ter wereld en helpt je in het proces om spieren te ontspannen. En de trillingen van de klanken dringen diep door in je lichaam en helpen bij het loslaten van spanning en emoties die vastzitten in de spieren en het weefsel.

 ✨In een Nidra laat je je hele systeem op diep niveau tot rust komen en ontstaat er ruimte om je te verbinden met je gevoel en intuïtie.  Cacao staat erom bekend dat het je hart opent, waardoor je steeds beter luistert naar je innerlijke stem. En de zachte klanken van de klankschalen helpen om de verbinding met je hogere zelf te versterken, waardoor je een dieper begrip en bewustzijn ervaart. 

Je begrijpt nu wellicht waarom deze combinatie zo’n krachtige, helende & transformerende ervaring is. 

>>> Ontdek meer voordelen van yoga nidra

>>>Ontdek meer voordelen van cacao 

>>>Ontdek meer voordelen van klankschalen

5/5
Wauw, wat een ervaring! De geweldige yoga nidra in combinatie met de cacao deed bij mij iets heel bijzonders! Ik kreeg super helder “in beeld” waar ik me op gaan mag richten om nog gelukkiger te zijn. Josefien haar stem is een feestje om naar te luisteren en de manier waarop ze je een veilige plek biedt en inspireert is geweldig!
Klant Zen moment
Wieke Schutte
5/5
Ik heb een hele fijne yoga nidra sessie met cacao ceremonie bij Josefien mogen doen. De setting was met een klein groepje in een sfeervolle ruimte, daardoor heel prettig en veilig. Josefien heeft een mooie stem, waardoor je zo wordt meegenomen in wat ze verteld. Dat in combinatie met de cacao maakt dat ik niet alleen nieuwe inzichten heb gekregen die mij verder helpen, het was ook een hele mooie ervaring!
Klant zen moment
Lindy Postma
Na 7 online Yoga Nidra sessies bij Josefien gevolgd te hebben, vroeg ze bij de 8ste keer of ik verzachtende cacao wilde drinken om de ultieme Yoga Nidra ervaring te beleven. En dit ging heel diep bij mij, de nidra ging tot in m'n ziel! Die nacht ben ik overal geweest in m'n dromen! Het was prachtig, heftig, diep, mooi en emotioneel. En vooral een prachtige combinatie, waar ik nog dagen de helende effecten van voelde. Het was net alsof dit me een energietransmissie en shift had gegeven! Holy shit, wat gaaf!
Klant Zen moment
Vero van der Wal
Scroll naar boven