Yoga Nidra

Ontdek de helende kracht van Yoga Nidra

Waarom Yoga Nidra?

De wereld om ons heen is snel, hectisch en veeleisend geworden. Veel mensen ervaren spanning, want we willen en moeten van alles. 

Wanneer het je niet lukt om te ontspannen en je op een juiste manier aan de passen aan een situatie, dan blijf je AAN staan. Dit kan leiden tot fysieke, mentale en/of emotionele problemen. 

Yoga Nidra biedt jou niet alleen de mogelijkheid om diep te ontspannen op fysiek, mentaal & emotioneel niveau, het geeft je de directe ervaring dat jouw innerlijke kern stressvrij & kalm is. En dat deze onwankelbare kern  altijd in jou aanwezig is

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een vorm van yoga waarin je hetzelfde gevoel ervaart van diepe slaap, alleen nu ben je wakker. Je kan het zien als dat lichaam slaapt, terwijl je geest wakker is. 

Het is van de meest krachtige meditatietechnieken die jou in staat stelt om te herstellen op het diepste energieniveau. Zie het als een diepgaande ontspanningsoefening die je o.a. helpt om positieve energie op te wekken die diep in jou verborgen ligt. 

Het doel van YN is om fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch volledig te ontspannen, zodat je uitrust, herstelt en in contact komt met de diepere lagen van jezelf. 

Hoe werkt Yoga Nidra?

Je gaat lekker liggen op een matje en maakt het jezelf zo comfortabel mogelijk met kussens en eventueel een dekentje. Je sluit je ogen en geeft je over aan mijn stem.

Tijdens de Yoga Nidra neem ik je mee door een reeks ademhalings, lichaams- en bewustzijnstechnieken. En leid ik je geest door verschillende hersengolftoestanden die vergelijkbaar zijn wanneer je slaapt, zodat jij in een staat van diepe ontspanning raakt. 

Deze diepe ontspanning herstelt het lichaam, brengt de zintuigen en de geest terug naar haar natuurlijke functie en zorgt voor een rustige & ontvankelijke staat van de hersenen die jou de mogelijkheid geeft om te werken aan diepgewortelde beperkende overtuigingen. 

5 redenen om met Yoga Nidra te starten

Het is een eenvoudige manier om stress te verminderen

Je kan dit niet verkeerd doen

Het is makkelijk in je dagelijks leven toe te passen

Het biedt je de mogelijkheid om over jezelf te leren

Iedereen kan het, jij dus óók!

11 voordelen van Yoga Nidra

Yoga Nidra

Op locatie

Je bent van harte welkom in Muntendam (Gr) voor een YN sessie, waar ik een fijne ruimte heb. 

Er ligt een yogamatje, kussens en een dekentje voor je klaar. Als je liever je eigen spullen gebruikt, dan mag dat natuurlijk ook. Liever online? Geen probleem!

Een YN sessie duurt ongeveer een uur en het thema kunnen we afstemmen op jouw wensen of je laat het thema aan mij over.

De energie uitwisseling bedraagt €35. Je meld je makkelijk aan door een mail te sturen naar: info@josefiendevos.nl

5/5
Ik heb op een hele fijne en positieve manier kennis gemaakt met yoga nidra, waarbij ik helemaal tot mezelf kwam. En heel veel rust door m’n lichaam voelde stromen (ook de dagen erna nog). Josefien is heel rustig en kan goed luisteren, daarbij voelde ze goed aan wat ik nodig had. Yoga Nidra heeft een positief effect op mijn hyperventilatie en mindset. Mijn volgende afspraak heb ik al staan en ik raad het iedereen aan!
Agnes de Jonge

Yoga Nidra tijdens een Cacao Ceremonie

De cacao ceremonies die ik verzorg combineer ik met een helende nidra, omdat deze combi ervoor zorgt dat je nog dieper in jezelf & de ontspanning zakt.

Elke ceremonie is anders, wat echter hetzelfde blijft is dat het altijd draait om het in contact komen met jezelf, je emoties, je verlangens, je onderbewuste en jouw innerlijke kracht. 

Het is echt een cadeautje voor jezelf. Een moment om tot rust te komen, te ontspannen, nieuwe inzichten te ontvangen, antwoorden te krijgen op vragen waar je mee rondloopt, emoties los te laten en/of een gelukzalig gevoel te ervaren.

Naar cacao ceremonie

5/5
Je hart en ziel zullen geraakt worden door Josefien! Haar timing, stem en zelfgeschreven scripts zijn onberispelijk. Ik beveel Josefien van harte aan, wanneer je energie wilt loslaten die niet van jou is of voor andere helende en ontspannende doeleinden. Je krijgt er absoluut géén spijt van!
Sharon Beck-Carroll

Op aanvraag

Het is ook mogelijk om een Yoga Nidra bundel aan te schaffen voor thuis. Of een groepsessie/workshop aan te vragen, zowel privé (gezellig met vriendinnen)  als voor bedrijven. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar:  info@josefiendevos.nl en wie weet zie ik je snel!

5/5
Dank, dank, dank voor jouw fijne nidra sessie! Echt zo bijzonder wat dat heeft gedaan. Van een uitgeputte staat (na weinig slaap) naar weer helemaal in mn lijf, in het hier & nu met nieuwe energie. Hierdoor heb ik een prachtige afgestemde energetische shiatsusessie kunnen geven aan nieuwe klant. Soort van pay it forward principe 🙏🏼🦋
Irene Pot

Hi, mijn naam is Josefien

Enthousiast, empathisch & betrokken. Dat ben ik!

Mijn grootste uitdaging in mijn leven was: voor mijzelf kiezen en nooit méér burn-out raken. 

Door verschillende pijnlijke ervaringen en tegenslagen cijferde ik mijzelf vaak weg. Durfde ik niet voor mijzelf te kiezen en deed ik mijzelf tekort.

Dankzij mijn persoonlijke ontwikkelingsreis kwamen ceremoniële cacao en yoga nidra op mijn pad. Voor mij 2 GEWELDIGE tools die mij telkens weer helpen om terug te keren naar het rustpunt in mijzelf. 

Met passie & plezier guide in deze wereld. Neem ik je mee op een liefdevolle reis naar je binnenwereld, waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om gelukkig(er) te zijn.