Op locatie: 29 september om 19:30 u

Cacao ceremonie

In combinatie met een helende Yoga Nidra

Waarom een cacao ceremonie?

De wereld om ons heen verandert ongekend snel, we hebben continue mensen om ons heen en we worden opgezogen door het internet. Nu, meer dan ooit, verlangen we naar gewoon even ZIJN. 

Een Cacao Ceremonie maakt dat mogelijk. Het is een eeuwenoud ritueel dat steeds meer haar weg vindt naar onze nieuwe westerse wereld. Ceremonies worden nu in een nieuw jasje gestoken en het is voor iedereen beschikbaar die meer contact wil met zijn of haar binnenwereld.

Het is een liefdevolle reis naar binnen, waar je de antwoorden & inzichten krijgt die jou helpen om de volgende stap in je leven te zetten. 

Wat is een cacao ceremonie?

Een cacao ceremonie is een combinatie van het drinken van de helende cacaodrank in combinatie met rituelen als intentie zetten, journaling, yoga, zang, dans en/of muziek. In mijn ceremonies combineer ik de cacao met yoga nidra, omdat deze combi ervoor zorgt dat je nog dieper in jezelf & de ontspanning zakt.

Elke ceremonie is anders, ook als je telkens bij dezelfde persoon een ceremonie volgt. Wat hetzelfde blijft is dat het altijd draait om het in contact komen met jezelf, je emoties, je verlangens, je onderbewuste en jouw innerlijke kracht. 

Het is echt een cadeautje voor jezelf. Een moment om tot rust te komen, te ontspannen, nieuwe inzichten te ontvangen, antwoorden te krijgen op vragen waar je mee rondloopt, emoties los te laten en/of een gelukzalig gevoel te ervaren.

Voordelen van ceremoniële cacao

Ceremonële cacao kent krachtige gezondheidsvoordelen. 

Data Cacao Ceremonies

Op locatie

Op 29 september 2023 staat er een ceremonie gepland in Muntendam, provincie Groningen. De ceremonie start om 19:30 uur en het thema is loslaten, tijdens de volle maan.

Er ligt een yogamatje en kussen voor je klaar. Als je liever je eigen spullen gebruikt, dan mag dat natuurlijk ook.

De ceremonie duurt ongeveer 2 uur en de kosten zijn €50. Je meld je aan door een mail te sturen naar: info@josefiendevos.nl

5/5
Wauw wat een ervaring! De geweldige cacao ceremonie met de yoga nidra deed bij mij iets heel bijzonders! Ik kreeg super helder “in beeld” waar ik me op gaan mag richten om nog gelukkiger te zijn. Josefien haar stem is een feestje om naar te luisteren en de manier waarop ze je een veilige plek biedt en inspireert is geweldig!
Wieke Schutte
Voedingscoach

Online ceremonie

Op dit moment staat er geen online ceremonie gepland. 

Een online ceremonie volg je lekker vanuit je eigen huis, je hebt een matje, kussen & dekentje bij de hand en je  bereid je eigen cacaotje. (Bestel hier je cacao).

De ceremonie duurt ongeveer 1.5 uur en de kosten zijn €15. Je meld je aan door een mail te sturen naar: info@josefiendevos.nl

5/5
Ik heb een hele fijne cacao ceremonie met een yoga nidra sessie bij Josefien mogen doen. De setting was met een klein groepje in een sfeervolle ruimte, daardoor heel prettig en veilig. Josefien heeft een mooie stem, waardoor je zo wordt meegenomen in wat ze verteld. Dat in combinatie met de cacao maakt dat ik niet alleen nieuwe inzichten heb gekregen, maar dat het een hele mooie ervaring was!
Lindy Postma
Leerkracht

Op aanvraag

Het is ook mogelijk om zelf een ceremonie aan te vragen. Dit kan wanneer je het fijn vindt om aan een persoonlijk thema te werken, je het prettiger vindt om 1:1 begeleid te worden óf als je een ceremonie wil delen met vriendinnen, collega’s of familie. 

Na overleg kijken we dan of jullie bij mij komen of dat ik bij jullie thuis kom. In het laatste geval vraag ik een reiskostenvergoeding. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar:  info@josefiendevos.nl en wie weet zie ik je snel!

Hi, mijn naam is Josefien

Enthousiast, empathisch & betrokken. Dat ben ik!

Mijn grootste uitdaging in mijn leven was: voor mijzelf kiezen en nooit méér burn-out raken. 

Door verschillende pijnlijke ervaringen en tegenslagen cijferde ik mijzelf vaak weg. Durfde ik niet voor mijzelf te kiezen en deed ik mijzelf tekort.

Dankzij mijn persoonlijke ontwikkelingsreis kwamen ceremoniële cacao en yoga nidra op mijn pad. Voor mij 2 GEWELDIGE tools die mij telkens weer helpen om terug te keren naar het rustpunt in mijzelf. 

Met passie & plezier guide in deze wereld. Neem ik je mee op een liefdevolle reis naar je binnenwereld, waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om gelukkig(er) te zijn.