Yoga Nidra & Cacao Ceremonies [ Josefien de Vos [ Veendam Groningen

Jouw reis naar innerlijke rust & ontspanning begint hier. Klaar voor een nieuw begin?

Welkom, leuk dat je er bent!

Verlang jij naar innerlijke rust, diepe ontspanning en een betere balans?

Wil jij loskomen van de drukte in je hoofd, to-do lijstjes en van alles dat ‘moet’, zodat je meer balans ervaart in deze drukke, snelle en overspannen wereld?

Wil je lichamelijke klachten verminderen en gevoelens als schuld, onzekerheid en je niet goed genoeg voelen verruilen voor gevoelens van rust, vertrouwen en tevredenheid?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ik geloof dat wij allemaal UNIEK zijn en ons eigen pad hebben naar persoonlijke groei. Daarom heb ik een plek gecreëerd waar jij tot rust kan komen, helemaal jezelf kan zijn en je persoonlijke groei wordt ondersteund & aangemoedigd.

Of je nou op zoek bent naar meer rust, ontspanning en balans in je leven of gewoon een zenmomentje om op  te laden, jouw reis start hier met Nidra Yoga en Ceremoniële Cacao.

Klaar voor een nieuwe start?

Ervaar zelf de wetenschappelijk bewezen Yoga Nidra methode, die je naar innerlijke rust & diepe ontspanning brengt. Je hoeft alleen maar te liggen en luisteren naar mijn stem. Dé methode om je leven op de meest aangename en comfortabele manier positief te veranderen. En in combinatie met ceremoniële cacao nóg effectiever!

Ervaringen van klanten

Je hart en ziel zullen geraakt worden door Josefien! Haar timing, stem en zelfgeschreven scripts zijn onberispelijk.  Ik beveel Josefien van harte aan, wanneer je energie wilt loslaten die niet van jou is of voor andere helende en ontspannende doeleinden. Je krijgt er absoluut géén spijt van!
Sharon Beck Carroll
Wauw, wat een ervaring! De yoga nidra in combinatie met de cacao deed bij mij iets heel bijzonders! Ik kreeg super helder “in beeld” waar ik me op gaan mag richten om nog gelukkiger te zijn. Josefien haar stem is een feestje om naar te luisteren en de manier waarop ze je een veilige plek biedt en inspireert is geweldig!
Wieke Schutte
Dankzij jou heb ik mezelf terug gevonden & sta ik sterker in mijn schoenen. Ik ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gegaan en ik hoop dat je nog heel wat vrouwen mag helpen! Iedereen zal er beter van worden als ze in aanraking komen met jouw woorden, opdrachten & programma's.
Michelle Hollander

Hoe chaotisch het leven ook is, ik vind telkens weer de rust in mijzelf dankzij Nidra Yoga

Net als jij worstelde ik met onrust, stress en vermoeidheid en leefde ik vooral vanuit mijn hoofd. 

Weg van mijn gevoel, intuïtie & authenticiteit, waardoor ik mezelf steeds meer kwijtraakte en uiteindelijk in een burn-out terecht kwam. 

Inmiddels heb ik ervaren dat alles wat ik nodig heb, in mijzelf te vinden is, door je innerlijke houding te veranderen. En dat geld ook voor jou!

Nu begeleid ik andere daadkrachtige vrouwen op het pad van persoonlijke groei, zodat óók zij meer rust, ontspanning en balans ervaren in het dagelijkse leven. 

Benieuwd naar meer? Volg me op social media!

Scroll naar boven