Dé zelfliefde training waarin je:
 
🙌 De basis legt om alles ANDERS te doen
🙌 Met PLEZIER voor jezelf gaat kiezen
🙌 Gaat VOELEN dat je precies goed bent zoals je bent
🙌 ERUIT springt door jezelf te zijn
🙌 TROTS gaat zijn op jezelf
 

Herken je deze gedachtes?

❌Wat zullen anderen van me denken?

❌Doe ik het wel goed?

❌Anderen hebben meer te bieden dan ik!

❌Ik ben niet goed genoeg!

❌ Als ik me aanpas, dan vinden ze me vast wel leuk!

Allemaal gedachtes die voortkomen uit wat je diep van binnen gelooft. Het is de angst voor afwijzing door een gemis van zelfliefde  & eigenwaarde. En ik geef je de kans om dit te veranderen. Het enige dat jij hoeft te doen is: kiezen voor jezelf!

5/5
'Deze training is een echte aanrader, omdat ik nu beter weet wat er in me leeft én daar naar kan handelen. De training biedt namelijk handvaten die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. De training is een mooie basis, zeer praktisch en zet je aan het denken. Het zorgt ervoor dat de zaadjes die je zaait straks ook mooie bloemen kunnen worden. Josefien is een prettig mens die mij door haar feedback aan het denken heeft gezet. Hierdoor kan ik nu bepaald gedrag van mezelf herkennen én daaraan werken.'
Ellen Oschatz

Wat kan je verwachten?

14-daagse training

Je krijgt onbeperkt toegang tot een besloten Instagram account waar je de training in je eigen tijd volgt en waar je je vragen kan stellen.

Tijdsinvestering

Je bent dagelijks ongeveer 30 minuten bezig met het bekijken van de video en het maken van de opdracht uit het werkboek.

Bonus

Een heerlijke Yoga Nidra sessie waar je lichaam & geest op een diep niveau tot ontspanning komen. 

5/5
'Tijd voor mezelf maken vond ik erg lastig. Om na te denken over wat Ìk wil. Te voelen wat er te voelen valt en niet alleen met liefde zorgen voor anderen, maar ook voor mezelf. Ik was de balans hier totaal in kwijtgeraakt. De training heeft mij op een vriendelijke maar indringende manier weer laten zien dat ik ruimte kan en mag innemen en dat ik niet de enige vrouw ben die worstelt met negatieve overtuigingen over zichzelf. Josefien heeft mij daarin met veel warmte en toewijding gestimuleerd en uitgenodigd tot het weer kijken en luisteren naar mezelf. Ik begin daar tegenwoordig meteen in de ochtend mee, in mijn eentje met koffie, even de dag met mezelf beginnend!'
Jetske Lameris

Wat levert het je op?

Deze 14-daagse is een geweldige DEEP DIVE in zelfliefde, zodat je dichter bij jezelf komt en jezelf leert (her)ontdekken. Je ontvangt waardevolle inzichten, oefeningen & tips. Deze training  maakt je zoveel meer bewust van je onhandige patronen, waardoor je jouw weg vrijmaakt om meer te gaan leven in mogelijkheden, kansen en geluksgevoelens. 

Ik geef je krachtige tools om blokkades aan te pakken. En als je de principes toepast die je ontdekt in de training dan: 

🫶🏼Sta je stevig in je schoenen, omdat je zelfvertrouwen voelt

🫶🏼Ervaar je innerlijke rust, omdat je doet wat goed is voor jou

🫶🏼Ontwikkel je een behulpzame mindset, zodat je liefdevolle keuzes maakt

🫶🏼Zit je lekker in je vel & ervaar je positiviteit 

🫶🏼Voel je je energieker, omdat je weet wat werkt voor jou

🫶🏼Is er de vrijheid om jezelf te zijn

Hi, ik ben Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en aangepast omdat ik geloofde dat ik niet goed genoeg was.

Alles veranderde op het moment dat ik besefte dat  alles met mij begint. Met wat ik denk, voel, zeg & doe en aan energie het universum instuur. En dat ik degene ben, die dat kan veranderen! En zo heb ik mijn leven op een GEWELDIGE positieve manier veranderd!

En deze verandering gun ik jou óók! 

De grootste valkuil: Ik doe het zelf wel.

Je zal nu wellicht denken: ‘Ik laat het nog even bezinken’ of ‘Ik heb nu geen tijd’ of ‘Ik vind het te duur’. 

Maar eerlijk, als je blijft doen wat je doet, dan zal je krijgen wat je kreeg en zal er niets veranderen. Waarom blijven aanmodderen en tijd verspillen?

Je hoeft het niet alleen te doen. Niet meer. Jij bent het waard om een verbinding aan te gaan met iemand die je kan helpen.

Je bent het waard om een liefdevolle verbinding met jezelf aan te gaan om het leven te manifesteren wat jij wil!

Echt, waar wacht je op? 

Jouw investering?

Deze videotraining is voor jou als je klaar bent om  jezelf op #1 te zetten!

En besef, hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je voor een ander kan zorgen.

In deze 14-daagse ontvang je:

Jouw investering is nu slechts 27 euro!