Doe mee aan het pilotprogramma

Eindelijk Rust!

Laat spanning, controle & overtuigingen los

Wist je dat 90% van onze energie op gaat aan angst & controle? 

Het merendeel van wat we geloven, denken, voelen & doen komt voort uit angst, controle en blokkades. Elke dag weer gaat 90% van onze energie hier onbewust aan op. 

Wat zou er gebeuren als je jezelf toestemming geeft om angst, controle en blokkades los te laten en je innerlijke rust & ontspanning bovenaan je to-do lijstje zet?

Juist!

Een heel ander leven! Eentje waar je vanuit diepe rust, vertrouwen & overgave je leven kan leven. Een leven waarin je met de stroom mee beweegt, in plaats van ertegen te vechten. 

5/5
Ik heb op een hele fijne en positieve manier kennis gemaakt met yoga nidra, waarbij ik helemaal tot mezelf kwam. En heel veel rust door m’n lichaam voelde stromen (ook de dagen erna nog). Josefien is heel rustig en kan goed luisteren, daarbij voelde ze goed aan wat ik nodig had. Yoga Nidra heeft een positief effect op mijn hyperventilatie en mindset.
Agnes de Jonge

Stap in het transformerende pilotprogramma

Transformeer je leven met krachtige en wetenschappelijk bewezen technieken. Stap in het 8-weekse pilotprogramma : Eindelijk Rust en ontdek hoe je zelfstandig belemmerende overtuigingen & blokkes los kan laten. Voor een gelukkig leven vanuit diepe rust, vertrouwen en overgave,

Wat kan je verwachten?

5/5
Je hart en ziel zullen geraakt worden door Josefien! Haar timing, stem en zelfgeschreven scripts zijn onberispelijk. Ik beveel Josefien van harte aan, wanneer je energie wilt loslaten die niet van jou is of voor andere helende en ontspannende doeleinden. Je krijgt er absoluut géén spijt van!
Sharon Beck-Carroll

Waarom je voor het pilotprogramma wil kiezen

Omdat je niet meer wil leven voor anderen en je continue opgejaagd en gestrest wil voelen. Omdat je jouw energie wil terugwinnen. Omdat je jouw eigen gezondheid wil verbeteren op mentaal, fysiek, emotioneel en/of spiritueel vlak. Omdat je zelfstandig blokkades wil loslaten. Omdat je vol rust, vertrouwen en overgave in het leven wil staan. 

Wat krijg je?

5/5
Dank, dank, dank voor jouw fijne nidra sessie! Echt zo bijzonder wat dat heeft gedaan. Van een uitgeputte staat (na weinig slaap) naar weer helemaal in mn lijf, in het hier & nu met nieuwe energie. Hierdoor heb ik een prachtige afgestemde energetische shiatsusessie kunnen geven aan nieuwe klant. Soort van pay it forward principe 🙏🏼🦋
Irene Pot

Wat is de investering?

Jouw investering in dit PILOTprogramma is 197 euro. Na deze pilot gaat de prijs omhoog naar 297 euro. 

Hi, mijn naam is Josefien

Enthousiast, empathisch & betrokken. Dat ben ik!

Mijn grootste uitdaging in mijn leven was: voor mijzelf kiezen en nooit méér burn-out raken. 

Door verschillende pijnlijke ervaringen en tegenslagen cijferde ik mijzelf vaak weg. Durfde ik niet voor mijzelf te kiezen en deed ik mijzelf tekort.

Dankzij mijn persoonlijke ontwikkelingsreis kwamen ceremoniële cacao en yoga nidra op mijn pad. Voor mij 2 GEWELDIGE tools die mij telkens weer helpen om terug te keren naar het rustpunt in mijzelf. 

Met passie & plezier guide in deze wereld. Neem ik je mee op een liefdevolle reis naar je binnenwereld, waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om gelukkig(er) te zijn.