Yoga Nidra & Cacao

Wat is Ceremoniële Cacao?

Ceremoniële Cacao is afkomstig van de cacaoboom en wordt al eeuwenlang door de Maya volkeren als heilig plantmedicijn gezien. Het heeft niet alleen veel gezondheidsvoordelen, het wordt ook gezien als het medicijn van het hart.

Door het drinken van ceremoniële cacao reis je makkelijker naar je binnenwereld, waar het helpt om zelfliefde te cultiveren,  patronen bloot te leggen, je bewustzijn te vergroten en het ondersteunt jou op het pad van persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar het is een krachtige katalysator voor deze processen.

Waarom Yoga Nidra en Cacao?

Yoga Nidra en ceremoniële cacao versterken elkaar op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Dat betekent dat je véél dieper in je eigen binnenwereld komt en dit een MAGISCHE en liefdevolle combinatie is voor persoonlijke groei. 

Voordelen van ceremoniële cacao

Lees HIER meer over er de krachtige werking van ceremoniële cacao. 

Is cacao psychedelisch?

Absoluut niet! In tegenstelling tot veel mensen denken is ceremoniële cacao géén drugs en het is niet geestverruimend. 

Hoe ziet de combinatie eruit?

Als we de helende Yoga Nidra combineren met de krachtige cacao hebben we het over een cacao ceremonie.

Dit is niet alleen een cadeautje voor jezelf, het is een liefdevolle & helende reis naar binnen. Waar je op diep niveau ontspant en gevoelens van dankbaarheid, liefde & gelukzaligheid zal ervaren. En je de antwoorden & inzichten ontvangt die jou helpen om de volgende stap op het pad van persoonlijke groei te zetten. 

5/5
Wauw, wat een ervaring! De geweldige yoga nidra in combinatie met de cacao deed bij mij iets heel bijzonders! Ik kreeg super helder “in beeld” waar ik me op gaan mag richten om nog gelukkiger te zijn. Josefien haar stem is een feestje om naar te luisteren en de manier waarop ze je een veilige plek biedt en inspireert is geweldig!
Wieke Schutte
5/5
Ik heb een hele fijne yoga nidra sessie met cacao ceremonie bij Josefien mogen doen. De setting was met een klein groepje in een sfeervolle ruimte, daardoor heel prettig en veilig. Josefien heeft een mooie stem, waardoor je zo wordt meegenomen in wat ze verteld. Dat in combinatie met de cacao maakt dat ik niet alleen nieuwe inzichten heb gekregen, maar dat het een hele mooie ervaring was! Mijn volgende afspraak heb ik al staan en ik raad het iedereen aan!
Lindy Postma

Hi, mijn naam is Josefien

Enthousiast, empathisch & betrokken. Dat ben ik!

Mijn grootste uitdaging in mijn leven was: voor mijzelf kiezen en nooit méér burn-out raken. 

Door verschillende pijnlijke ervaringen en tegenslagen cijferde ik mijzelf vaak weg. Durfde ik niet voor mijzelf te kiezen en deed ik mijzelf tekort.

Dankzij mijn persoonlijke ontwikkelingsreis kwamen Yoga Nidra & ceremoniële cacao op mijn pad. Beide maken nu deel uit van mijn levensstijl en helpen mij telkens weer terug te keren naar het rustpunt in mijzelf. 

Met passie & plezier guide in deze wereld. Neem ik je mee op een liefdevolle reis naar je binnenwereld, waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om gelukkig(er) te zijn.