Yoga Nidra pilotgroep

Wat is de Yoga Nidra pilotgroep?

Dit is een 8-weekse kennismaking met de helende Yoga Nidra techniek voor innerlijke rust, diepe ontspanning en heling. 

De online groep start op woensdagavond 15 november. De groepen op locatie starten op donderdagavond 11 januari & vrijdagnorgen 12 januari in omgeving Veendam/Muntendam (Gr). De investering is tijdelijk slechts 60 euro voor 8 weken (7.50 euro p/l). 

Wat kan je verwachten?

Liefdevolle begeleiding en een veilige plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Je ontvangt elke week een Yoga Nidra sessie met een specifiek thema en je kan deelnemen aan een whatsappgroep waar jouw persoonlijke groei wordt aangemoedigd en ondersteund.

In de laatste les krijg je de mogelijkheid (meerprijs) om de helende sessie te combineren met krachtige  ceremoniële cacao en zelf deze MAGISCHE reis naar binnen te ervaren. 

10 redenen om mee te doen:

Hoe meld je je aan?

Wil je meedoen aan de pilot? Supertof! Heb je vragen of wil je even sparren, ik help je graag :).  Stuur simpelweg een mailtje naar info@josefiendevos.nl en ik neem contact met je op. 

Op dit moment zijn er nog enkele plekjes beschikbaar., dus wacht niet te lang met aanmelden. 

5/5
Je hart en ziel zullen geraakt worden door Josefien! Haar timing, stem en zelfgeschreven scripts zijn onberispelijk. Ik beveel Josefien van harte aan, wanneer je energie wilt loslaten die niet van jou is of voor andere helende en ontspannende doeleinden. Je krijgt er absoluut géén spijt van!
Sharon Beck-Carroll
5/5
Wauw, wat een ervaring! De geweldige yoga nidra in combinatie met de cacao deed bij mij iets heel bijzonders! Ik kreeg super helder “in beeld” waar ik me op gaan mag richten om nog gelukkiger te zijn. Josefien haar stem is een feestje om naar te luisteren en de manier waarop ze je een veilige plek biedt en inspireert is geweldig!
Wieke Schutte
5/5
Ik heb op een hele fijne en positieve manier kennis gemaakt met yoga nidra, waarbij ik helemaal tot mezelf kwam. En heel veel rust door m’n lichaam voelde stromen (ook de dagen erna nog). Josefien is heel rustig en kan goed luisteren, daarbij voelde ze goed aan wat ik nodig had. Yoga Nidra heeft een positief effect op mijn hyperventilatie en mindset. Mijn volgende afspraak heb ik al staan en ik raad het iedereen aan!
Agnes de Jonge
5/5
Ik heb een hele fijne yoga nidra sessie met cacao ceremonie bij Josefien mogen doen. De setting was met een klein groepje in een sfeervolle ruimte, daardoor heel prettig en veilig. Josefien heeft een mooie stem, waardoor je zo wordt meegenomen in wat ze verteld. Dat in combinatie met de cacao maakt dat ik niet alleen nieuwe inzichten heb gekregen, maar dat het een hele mooie ervaring was! Mijn volgende afspraak heb ik al staan en ik raad het iedereen aan!
Lindy Postma
5/5
Dank, dank, dank voor jouw fijne nidra sessie! Echt zo bijzonder wat dat heeft gedaan. Van een uitgeputte staat (na weinig slaap) naar weer helemaal in mn lijf, in het hier & nu met nieuwe energie. Hierdoor heb ik een prachtige afgestemde energetische shiatsusessie kunnen geven aan nieuwe klant. Soort van pay it forward principe 🙏🏼🦋
Irene Pot

Hi, mijn naam is Josefien

Enthousiast, empathisch & betrokken. Dat ben ik!

Mijn grootste uitdaging in mijn leven was: voor mijzelf kiezen en nooit méér burn-out raken. 

Door verschillende pijnlijke ervaringen en tegenslagen cijferde ik mijzelf vaak weg. Durfde ik niet voor mijzelf te kiezen en deed ik mijzelf tekort.

Dankzij mijn persoonlijke ontwikkelingsreis kwamen Yoga Nidra & ceremoniële cacao op mijn pad. Beide maken nu deel uit van mijn levensstijl en helpen mij telkens weer terug te keren naar het rustpunt in mijzelf. 

Met passie & plezier guide in deze wereld. Neem ik je mee op een liefdevolle reis naar je binnenwereld, waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om gelukkig(er) te zijn.