Misschien herken je dit wel:

In principe heb je het prima voor elkaar maar toch zit je niet lekker in je vel en voel je je niet zo gelukkig als je zou willen.

Je voelt je geregeld onzeker en twijfelt er aan of je wel goed genoeg bent en/of doet. Je bent aan het piekeren en je vindt het maken van keuzes lastig.

Je vindt het lastig om voor jezelf op te komen en aan te geven wat jij wil. Je denkt geregeld ‘Wat zullen anderen van mij denken?!’ Het gevolg is dat je gaat pleasen en over je eigen grenzen heen gaat.

Je doet dingen omdat je denkt dat het zo moet of hoort. Je voldoet vaak aan de verwachtingen van anderen omdat je bang bent voor afwijzing.  En ondanks dat denk je geregeld: ‘Een ander is beter dan ik.’

Je worstelt met tijd voor jezelf maken, om te voelen wat er te voelen valt en te bedenken wat jij wilt. Je bent bang dat anderen je niet begrijpen en de balans tussen geven en ontvangen is zoek. 

Je staat continue AAN en bent vaker met (de behoeften van) een ander bezig dan met die van jezelf. Je vergeet hierdoor voor jezelf te zorgen met als gevolg dat je je prikkelbaar en vermoeid voelt.

 Je hebt negatieve gedachtes en onprettige gevoelens en je weet niet hoe je dit kan veranderen. 

Je bent het zat om je nog langer zo te voelen en je realiseert je dat je méér waard bent dan dit. Het is tijd om je hart te volgen en je verlangens te gaan realiseren.

 

Er zijn veel vrouwen die worstelen met onzekerheid, negatieve overtuigingen over zichzelf en please-gedrag door een gemis aan zelfliefde en eigenwaarde. Zelfliefde voelen en eigenwaarde opbouwen is nou eenmaal niets iets dat je leert op school…of van je ouders.

Het gevolg is dat je liefde en goedkeuring buiten jezelf gaan zoeken door je aan te passen. Je zit als het ware  ‘vast’  in je hoofd waar je je laat leiden door niet-helpende gedachtes. Gedachtes die je vertellen wat je MOET en HOORT te doen. 

Je verliest hierdoor de verbinding met jezelf, met je lichaam & gevoel en wandelt steeds verder bij jezelf weg. En je kan dan het gevoel hebben dat je jezelf bent kwijt geraakt. 

Besef je dat je hiermee je eigen leven vormgeeft? Je eigen realiteit creëert en in stand houdt?

Het zijn je gedachtes, overtuigingen & patronen die je weerhouden je ervan om voor jezelf op te komen. Sterker nog ze zorgen ervoor dat je jezelf wegcijfert en aanpast. Met als gevolg dat je je prikkelbaar en vermoeid voelt en je jezelf geregeld afvraagt:  Is dit het nou?

Eigenlijk is het alsof je vastzit. Alsof je rondjes blijft rennen op een rotonde…geen afslag en geen uitweg. En das vermoeiend hé?!

Wat als ik je vertel dat dit anders kan? 

 

Hi mijn naam is Josefien en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om het leven te creëren waar jij gelukkig van wordt! Het is mij gelukt na een uitdagend leven én een burnout. En als ik het kan, dan kan jij het ook.

Ik ben in 2020 voor mezelf begonnen omdat ik in hart & nieren een coach ben. Ik geniet van diepgaande gesprekken en om complexe materie helder en praktisch uit te leggen & over te brengen. 

Mensen omschrijven mij als positief, enthousiast, voortvarend en empatisch. 

En ik ben heel gelukkig met mijn man Peter en zoon Milan :).

Kies voor de versie van jezelf die je wil zijn

Tijdens Leven vanuit Zelfliefde ga je een andere manier van leven ontdekken waar je de rest van je leven dankbaar voor zal zijn! Je ontdekt namelijk een ultieme vorm van creëren vanuit moeiteloosheid waardoor je gaat merken dat hoe meer je in verbinding staat met je zelfliefde, hoe meer je in overeenstemming leeft met je ware aard. Je voelt je geweldig en gaat stralend door het leven!

Wat kan je verwachten?

♡ Ik leer je in het 8-weekse programma mijn 3 stappen methode die ervoor heeft gezorgd dat ik van onzekerheid & pleasen naar zelfvertrouwen & persoonlijk leiderschap ben gegaan. Dat ik van prikkelbaarheid & futloosheid naar een leven vol energie ben gegaan. Dat ik van een liefdeloze relatie met een man met verslavingsproblematiek naar de liefde van mijn leven ben gegaan. Dat ik van schulden & volledig arbeidsongeschikt naar schuldenvrij & een succesvol eigen bedrijf ben gegaan.
 
We gaan je blokkades opruimen en alles wat je tegenhoudt om voor jezelf & jouw dromen te kiezen. Dit doen we met oefeningen, visualisaties & helingen. We maken een DEEP dive en pakken de wortels aan. Dit maakt het programma uniek!
 
♡ We gaan een innerlijk kind integratie doen. In deze oefening zet je een paar simpele stappen waardoor je kunt herkennen waar de oorzaak van je ongemak ligt zodat je deze kunt herstellen en je concrete en positieve veranderingen in je leven gaat ervaren.
 
♡ Omdat meer zelfliefde en geluk in je leven creëren niet alleen over je mindset gaat, gaan we ook aan de slag met je energetische gemoedstoestand. Je buitenwereld is immers een reflectie van je binnenwereld en dat is de energie die je uitstraalt en dus terug krijgt. Vergis je niet, het universum pakt dit op!
 
Geloof me, dit programma is levensveranderd als jij all-in gaat!
 
 Wat levert het je op?
 

✨Je komt erachter wat je echt wil, op dit moment in je leven. Je gaat next level in de verbinding met jezelf en komt vanuit daar in beweging.

✨Je ontdekt hoe je dit doet en op welke manier je kan samenwerken met de universele wetten zodat deze vóór je gaan werken i.p.v. tegen je.

✨ Je ontdekt wat jij uitzend aan energiefrequenties en hoe je dit kan veranderen om aan te trekken wat je wél wil

✨Je gaat leven en creëren volgens jouw eigen verlangens, waarden en talenten i.p.v. hoe je denkt dat het hoort en moet.

✨ Je ontdekt een nieuwe manier van leven die voor zelfvertrouwen, rust en vrijheid zorgt

Dit merk je na 8 weken:

✨Je hebt life-changing inzichten opgedaan en je begrijpt waarom je doet wat je doet, wat je nu echt wil en hoe je dat kan bereiken zodat je een blijvende verandering realiseert.

✨Je mindset heeft een upgrade gekregen waardoor je met een positieve en compassievolle bril naar jezelf, je mogelijkheden en je leven kijkt.

✨Je zelfvertrouwen is enorm gegroeid waardoor je lekker in je vel zit, je stevig in je schoenen staat en je het gevoel hebt alles aan te kunnen trekken waar je naar verlangt.

✨Je ervaart meer (innerlijke) rust en balans in je leven omdat je jezelf niet meer wegcijfert of continue over je grenzen heen (laat) gaan. Je weet wat je wil en je gaat ervoor!

En dit is wat je meeneemt levenslang:

✨Als je de fundamentele stappen uit deze training hebt gevolgd, kun je deze telkens opnieuw toepassen om in verbinding met jezelf, het universum en jouw flow te blijven leven

✨Je leeft bewust en vanuit de hoge energiefrequenties waardoor je vol zelfvertrouwen stevig in je schoenen staat en moeiteloos voor jezelf & jouw levensgeluk durft te kiezen. En daarmee trek je dát aan waar je naar verlangt.

✨Je beseft dat je leven er totaal anders uitziet nu je bent gaan leven volgens jouw eigen normen, waarden en regels. Je beseft dat er géén beperkingen zijn voor wat jij wil bereiken, behalve de beperkingen die je jezelf oplegt óf laat opleggen. En dat doe je niet meer!

Wil je niets liever dan...

 

✨Moeiteloos kiezen voor jezelf en jouw eigen levensgeluk?

Lekker in je vel zitten en vol zelfvertrouwen je eigen ruimte innemen, zonder schuldgevoel?

✨ Innerlijke rust ervaren in plaats van continue AAN-staan?

✨Stevig in je schoenen staan zodat je de balans kan creëren die je nodig hebt om rustiger en geduldiger op je omgeving te reageren?

✨Patronen doorbreken die je niet (meer) dienen zodat je moeiteloos keuzes kan maken die in lijn liggen met wat jij belangrijk vindt waardoor jij richting geeft aan je leven?

Anders leren omgaan met jouw gedachten en gevoelens waardoor jij je blijer, vrijer en gelukkiger voelt?

 

Leven vanuit Zelfliefde gaat op 11 oktober 2021 van start. Gedurende 8 weken neem ik je mee door de stappen van mijn eigen methode die ervoor gaan zorgen dat je je leven gaat leiden op basis jouw dromen & verlangens. Jij bent het namelijk waard en je bent méér dan genoeg om te krijgen waar je diep van binnen naar verlangt.

Wat krijg je?
 
♡ Je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep waar je omringd bent met gelijkgestemde vrouwen. Dit is super krachtig omdat je van elkaar kan leren, je herkenning & steun kan vinden en je kan elkaar inspireren en motiveren om NEXT LEVEL te gaan.

♡ Je krijgt 8 live sessies met mij waarin je alles krijgt om die DEEP DIVE in jezelf te maken en waarin ik al je vragen beantwoord.

♡ Aansluitend op de live krijg je een weekopdracht om de theorie direct in praktijk om te zetten. Dat is essentieel want zodra het ‘klikt’ ga je van weten naar voelen en kan je het werkelijk onderdeel maken van je dagelijkse leven..

♡ Je maakt een persoonlijk plan, dat jou op dagelijkse basis helpt om je verlangens te realiseren.
 

En mocht je een keer een live missen, dan is dat geen probleem omdat alle bijeenkomsten terug te kijken zijn.

Nooit meer worstelen met het HOE omdat je via mijn methode de stappen ontdekt die levenslang werken.

Kim - Copywriter

De ervaring van Kim.

Josefien weet precies de goede vragen te stellen waardoor je tot de kern van je ‘probleem’ komt. Zo heb ik ontdekt dat ik bang was om zelf gekwetst te worden wanneer ik mijn eigen grenzen zou aangeven. Door de aangereikte tools in de training wordt het steeds makkelijker om hier anders mee om te gaan.

Daarnaast heb ik een manier gevonden om mijn (niet altijd helpende) gedachten te vervangen door liefdevolle, positieve gedachten die me wél vooruit helpen. 

En wat ik heel fijn vond is dat Josefien langs de zijlijn staat als een super positieve cheerleader!

De ervaring van Lisa.

In de training geeft Josefien je duidelijke handvatten waardoor ik precies wist waar ik aan moest gaan werken én hoe ik dit kon gaan doen.

Ik vond het heel fijn om praktisch aan de slag te gaan en dus de theorie meteen in praktijk te brengen.

Aan het einde van de training heb ik voor mijzelf een duidelijk plan weten neer te zetten waar ik mee aan de slag kan. En ik merk nu al dat er dingen positief aan het veranderen zijn!

Josefien stelt goeie vragen en is rustig in haar communicatie. Ze is ook aanstekelijk enthousiast en daardoor werd ik ook enthousiast!

Lisa - Marketing adviseuse
Jetske - Muziek therapeute

De ervaring van Jetske.

Dankzij de training ben ik gaan inzien dat ik ruimte kan én mag innemen, en dat ik niet de enige vrouw ben die worstelt met negatieve overtuigingen over zichzelf.

Josefien heeft mij daarin met veel warmte en toewijding gestimuleerd en uitgenodigd tot het weer kijken en luisteren naar mezelf.

En ik begin daar tegenwoordig direct in de ochtend mee…in mijn eentje met koffie, even de dag met mezelf beginnend.

Is dit voor jou?

 

Wil jij werken aan de verbinding met jezelf & het universum omdat je beseft dat ALLES bij jezelf begint?

Neem je geen genoegen met je huidige leven omdat je voelt dat er zoveel méér in jou & het leven zit?

Sta jij open voor spiritualiteit, meditaties en visualisaties? 

Ben jij klaar met aanmodderen en wil je écht in actie komen?

Ben je bereid om het (innerlijk) werk te doen?

En voel je dat het nu de juiste tijd is om in te stappen?

Yes? Dan is deze training perfect voor jou!

Wacht dan niet langer en meld je direct aan. Wachten zorgt er namelijk alleen maar voor dat je ego je laat twijfelen waardoor je deze kans wellicht aan je voorbij laat glippen en je blijft doen wat je altijd al deed. 

Er komt geen beter moment. Geen moment waarop je meer geld hebt, meer tijd, meer rust of meer energie. Dit komt namelijk alleen als je het zelf creëert, als je het jezelf gunt. Dus ga jij 100% voor jezelf én voor verandering? Dan zie ik je aan de andere kant!

 

Jouw investering

Optie 1:

Leven vanuit Zelfliefde

Exclusieve Facebookgroep waar je omringd bent door        like-minded vrouwen voor herkenning, verbinding en steun. En waar je binnen 24 uur antwoord krijgt op al je vragen.

8 online live bijeenkomsten via ZOOM inclusief meditaties, visualisaties & opdrachten om je te verbinden met jezelf en het universum (opnames zijn allemaal terug te kijken).

Een persoonlijk plan dat jou, op dagelijkse basis, gaat helpen om je doelen te behalen.

De opnames en opdrachten blijven in de facebookgroep staan, dus zolang je lid blijft van deze groep heb je onbeperkt toegang en kan je het er altijd weer bij pakken!

Tijdelijk is deze training géén €497,- maar slechts €297,-

Optie 2:

Combipakket: Leven vanuit Zelfliefde & Persoonlijke begeleiding van mij middels twee 1:1 sessies van een uur. 

De training zoals hiernaast beschreven.

Tweemaal een 1:1 sessie met mij om het maximale uit jezelf en deze training te halen en dieper op jouw persoonlijke situatie in te gaan. Deze sessie kan zowel offline als online plaatsvinden.

De live online bijeenkomsten zijn van 20:00 – 21:30 uur. En vinden plaats op: 11, 17, 25 oktober en 1, 8, 15, 22, 29 november. Handig om de data direct in je agenda te zetten zodat je in alle rust kan meedoen.

Tijdelijk is deze training géén €597,- maar slechts €397,-.

Voel je aan alles dat dit is wat je wilt doen, maar vind je het ook spannend? Of heb je nog praktische vragen die je doen twijfelen? Geen probleem, ik ben er voor je! Stuur me dan een berichtje en dan neem ik vrijblijvend contact met je op.