Ben jij klaar om next level te gaan?

In het VIP traject begeleid ik jou 3 maanden 1:1 bij het doorbreken van blokkades zodat jij uit jouw vicieuze cirkel stapt en daadwerkelijk actiestappen zet richting jouw meest FANTASTISCHE leven. 

Herken je dit?

⛔ Je bent zelfbewust en je realiseert je steeds vaker dat je niet zo liefdevol voor jezelf bent als je zou willen. Je bekritiseert en veroordeelt jezelf en je belemmert jezelf hierdoor om het leven te leiden dat je wil.

⛔ Je voelt je onrustig omdat je ontevreden bent met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, je ervaart geregeld onprettige gevoelens en je wil het anders dan dat het nu is. Het lukt je echter (nog) niet alleen.

⛔ Je hebt vaak negatieve gedachtes over jezelf, over anderen en over situaties in je leven. Je focus ligt op wat er niet is en wat niet goed gaat alleen weet je niet hoe je dit kan veranderen.

⛔ Je voelt je onzeker en twijfelt aan jezelf. Je vraagt je geregeld af of je wel goed genoeg bent.  Je hebt gedachtes als : ‘Ik ben het niet waard’ – ‘Ik ben niet goed genoeg’ – ‘Anderen zijn beter dan ik.’

⛔ Je vind het lastig om voor jezelf op te komen én om tijd voor jezelf te nemen. Je wil het graag goed doen voor de ander en bent meer met een ander bezig dan met jezelf. De balans tussen geven en ontvangen is verstoord en hierdoor ben je geregeld prikkelbaar.

Hi, ik ben Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en structureel over mijn eigen grenzen was heengegaan. Ik was ervan overtuigd dat ik niet goed genoeg was met als gevolg dat ik meer rekening hield met de ander dan met mezelf omdat ik dán de goedkeuring kreeg om er te mogen zijn. Goedkeuring die ik mezelf niet gaf.

Mijn keerpunt kwam toen ik mij realiseerde dat alles met mij begint. Met mijn gedachtes, gevoelens en gedrag. En vanaf dát moment ben ik gaan werken aan een fundament van zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. En die basis heeft mijn leven op een GEWELDIGE positieve manier veranderd!

En deze verandering gun ik jou óók!  

Hoe zou het zijn als?

✅ Je zelfverzekerd en energiek in het leven staat zodat jij makkelijk voor jezelf opkomt en moeiteloos keuzes kan maken die in lijn liggen met jouw waarden?

✅ Je een behulpzame mindset ontwikkelt die je wél verder helpt zodat je niet alleen positief naar jezelf kijkt maar ook naar de wereld om je heen met als gevolg dat je je gelukkiger voelt?

✅ Je stevig in je schoenen staat en bruist van het zelfvertrouwen waardoor je je niet meer druk maakt om wat anderen van je denken en je helemaal jezelf kan zijn?

✅ Je jezelf moeiteloos prioriteit kan geven en met plezier tijd voor jezelf neemt om te onderzoeken wat jij wil en wat je voelt om hier vervolgens naar te handelen?

✅ Je begrijpt wat jouw gevoelens je willen vertellen én je ontdekt hoe je hier (anders) mee om kan gaan zodat je je rustiger, blijer en vrijer gaat voelen?

De grootste valkuil: Ik doe het zelf wel.

Je zal nu denken: ‘Ik doe het nog even zelf’ of  ‘Ik laat het nog even bezinken’ of  ‘Ik vind het te duur.’ 

Welke gedachtes er ook naar boven komen, je hoeft het niet alleen te doen. Niet meer. Want waarom zou je blijven aanmodderen of het wiel opnieuw gaan uitvinden en hier jaren aan kwijt zijn als het ook sneller en effectiever kan? Waarom geen investering in jezelf waar je levenslang profijt van hebt?

Je bent het waard om een verbinding aan te gaan met iemand die je kan helpen. Om een verbinding met jezelf aan te gaan waarin je kan groeien naar zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Waarin je leert om bewust te schakelen van onzekerheid naar vertrouwen, van onrust naar ontspanning en van angst naar moed. 

Waar wacht je op?

Wat kan je verwachten?

Persoonlijk traject

In dit traject begeleid ik jou gedurende 3 maanden 1:1. In totaal zijn er 6 gespreksuren te verdelen over 12 weken. Onze contactmomenten stemmen we af op jou en jouw wensen. Zo is coaching tijdens een wandeling in de natuur ook een mogelijkheid.

Kick-off

We starten het traject met een kick-off waarin we samen de focus bepalen voor de komende weken, gebaseerd op jouw commitment. We gaan stapsgewijs aan de slag met het creëeren van jouw mooiste leven.

Opdrachten

Tijdens dit traject krijg je praktische en verdiepende opdrachten, eventueel aangevuld met meditaties en visualisaties, om het maximale uit jou én het traject te halen.

Vragen stellen

Tussen de geplande afspraken door kan je jouw vragen via mail en whatsapp aan mij stellen. Ik ben jouw cheerleader, jouw stok achter de deur en jouw liefdevolle schop achter je kont. Je staat er niet alleen voor want ik sta onder speeddial.

Bonus

Je ontvangt de KRACHTIGE – ochtend – routine – template waarmee je in no-time klaar bent om de dag krachtig te starten. En je ontvangt een affirmatielijst ter inspiratie om supersnel te groeien!

Bonus

Een follow-up gesprek van 30 minuten waarin ik informeer hoe het met je gaat. Wel zo fijn om enkele weken na de afronding van het traject even te checken of alles naar wens verloopt.

Dit traject is voor jou als:

🌟Jij zelfbewust bent en al stappen gezet hebt in je persoonlijke ontwikkeling. Je realiseert je dat zelfliefde een thema is waar je (verder) aan wil werken omdat je beseft dat alles begint met wat je diep van binnen over jezelf gelooft.

🌟Jij klaar bent met aanmodderen en het wiel opnieuw uitvinden omdat je je realiseert dat dat je niet verder helpt. Je wil groeien in de verbinding met jezelf en je ziet dit traject als investering waar je levenslang profijt van hebt. 

🌟Jij behoefte hebt aan een persoonlijke coach die voor je klaarstaat, met je meedenkt en je aan de hand meeneemt zodat jij precies weet welke actiestappen je te zetten hebt.

🌟Jij bereid bent om de verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven te nemen, in plaats van oorzaken buiten jezelf te zoeken.

🌟Jij bereid bent om onbehulpzame overtuigingen en angsten aan te pakken zodat jij een nieuwe realiteit gaat creëeren.

🌟Jij bereid bent om uit je comfortzone te stappen. Je bent gemotiveerd om écht aan de slag te gaan en te gaan doen want je weet: zónder actie…geen resultaat.

Let's meet!

In dit individuele traject begeleid ik jou 3 maanden lang 1:1. Om die reden is het erg belangrijk dat we een klik hebben. Als wij een match zijn, dan plannen we 6 gesprekken in en daarnaast ontvang je:

Deze vrouwen gingen je voor:

‘ Ik worstelde met onzekerheid en een laag zelfbeeld waardoor ik vaak onprettige gevoelens had. Ik had het gevoel dat ik mezelf kwijt was.

Dankzij jouw hulp ben ik anders naar mezelf gaan kijken, heb ik mezelf weer terug gevonden en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik voel me erg goed, ben erg gelukkig met mijzelf en mijn zelfbeeld is echt ontzettend gegroeid.

Ik ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gegaan en ik hoop dat je nog heel wat vrouwen mag helpen. Iedereen zal er beter van worden als ze in aanraking komen met jouw woorden, jouw opdrachten en jouw programma’s.  

Ontzettend bedankt Josefien!

Michele – Leidinggevende

Doordat ik jarenlang aan het pleasen ben geweest wist ik niet meer wie ik zelf was. Ik was zoveel met anderen bezig dat ik mezelf was kwijtgeraakt waardoor ik erg onzeker was en aan van alles twijfelde.

Dankzij jouw coaching voel ik mij beter en sterker. Ik durf mezelf nu sterker neer te zetten, voor mezelf op te komen en kan ik mezelf beter verwoorden.

Ik heb veel gehad aan de coaching en de aangereikte tools zal ik blijven toepassen.

Ik wil je bedanken Josefien, je bent duidelijk en oprecht en ik vind het fantastisch hoe rustig en kalm jij blijft!

Helen – Schoonheidsspecialiste