Ondanks dat je alles prima voor elkaar hebt (fijne woning, leuke partner, lieve familie & vrienden en  prima baan) ben je niet helemaal gelukkig met je leven zoals het er nu uitziet. Je hebt het gevoel dat je méér uit jezelf en het leven kan halen, maar daar worstel je mee omdat je véél meer naar de negatieve gedachtes in je hoofd luistert dan naar de ingevingen van je hart. Je wil dit heel graag veranderen, maar je weet niet hoe en daarom is het je (nog) niet gelukt. 

Herken je jezelf hierin?

⛔ Je voelt je onzeker en twijfelt aan jezelf en daardoor doe je niet wat je graag zou willen doen.  Je zou graag meer lef tonen en nieuwe initiatieven nemen, maar je durft het (nog) niet en ondertussen vraag je je af: Is dit het nou?!

⛔ Je zit vast in een manier van leven die al je energie opslokt. De tijd vliegt aan je voorbij zónder dat je écht stappen zet naar het leven dat je wil.  

⛔ Je zit niet lekker in je vel. Je voelt je vermoeid, onrustig en prikkelbaar omdat je ontevreden bent met de huidige situatie. 

⛔ Je eigen gedachtes laten je continue twijfelen,  je focus ligt op wat er niet is, wat niet goed gaat en wat je niet kan. Je wil het wel veranderen maar je weet niet hoe en daardoor blijf je maar rondjes rennen op die rotonde. 

⛔ Je ben een kei in jezelf aanpassen omdat je bang bent voor afwijzing. Je vind het dan ook lastig om voor jezelf op te komen, om tijd voor jezelf te nemen en te doen wat goed voelt voor jou. 

⛔ Je hebt volop kennis opgedaan over persoonlijke ontwikkeling, het lukt je alleen nog niet om de theorie om te zetten in de praktijk en dat frustreert je enorm!

⛔ Je bent vastbesloten om je leven positief te veranderen, maar je hebt nog geen idee hoe je dat kan doen. Je bent in ieder geval super gemotiveert en bereid om in jezelf te investeren. 

Allemaal onzekerheden, twijfel & angst die je ervan weerhouden om je verlangens om te zetten in doelen, in actie te komen en werkelijkheid te maken! En zolang je naar deze gedachtes luistert, zal er niets veranderen. En de vraag is…hoe lang houd je het nog vol om op deze manier verder te leven? Hoe lang leef je al volgens de regels van een ander? Hoe lang durf jij al niet meer jezelf te zijn? Hoe lang doe je jezelf al tekort? Hoe lang ga je hier nog mee door? 

Want wees eens eerlijk…hoeveel challenges & masterclasses heb je al gevolgd? Hoeveel e-booken heb je al gedownload? Hoeveel boeken heb je al gelezen? En hoeveel onafgeronde trainingen liggen er al op de plank zonder dat er ook maar iets blijvend is verandert?

Wat je te doen hebt, heeft alles te maken met jouw binnenwereld. Met jezelf beter leren kennen & begrijpen. Het gaat over inzicht, bewustwording, overtuigingen, mindset, energie en de verantwoordelijkheid nemen voor wat er in jou leeft. 

Hi, ik ben Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en structureel over mijn eigen grenzen was heengegaan. Ik was ervan overtuigd dat ik niet goed genoeg was met als gevolg dat ik meer rekening hield met de ander dan met mezelf omdat ik dán de goedkeuring kreeg om er te mogen zijn. Goedkeuring die ik mezelf niet gaf.

Mijn keerpunt kwam toen ik mij realiseerde dat alles met mij begint. Met mijn overtuigingen, gedachtes, woorden, gevoelens en gedrag en de energie die ik daarmee (onbewust) het universum instuur. En vanaf dát moment ben ik gaan kiezen voor mezelf & mijn eigen geluk. En die basis heeft mijn leven op een GEWELDIGE positieve manier veranderd!

En deze verandering gun ik jou óók!  

Hoe zou het voor je zijn als je over 3 maanden

✅ Diep van binnen voelt dat jij goed genoeg bent en je leven inricht op een manier die 100% bij jou past, zodat je innerlijke rust, balans en geluksgevoelens ervaart?!

✅ Zelfverzekerd & stevig in je schoenen staat en jij je door niets of niemand meer uit het veld laat slaan?!

✅ Vol vertrouwen je intuïtie volgt zodat je doet wat goed voelt én is voor jou. En je dus keuzes maakt op basis van wat jij belangrijk vindt?!

✅ Grip hebt op je negatieve gedachtes waardoor je zonder gepieker uit je comfortzone stapt en je daardoor andere leuke mensen en (nieuwe) mogelijkheden en uitdagingen aantrekt?!

✅ Moeiteloos prioriteit geeft aan jezelf zonder je druk te maken om de mening van een ander en je dus jouw verlangens volgt zonder schuldgevoel?!

De grootste valkuil: Ik doe het zelf wel.

Je zal nu denken: ‘Ik doe het nog even zelf’ of  ‘Ik laat het nog even bezinken’ of  ‘Ik vind het te duur.’ 

Welke gedachtes er ook naar boven komen, je hoeft het niet alleen te doen. Niet meer. Want waarom zou je blijven aanmodderen of het wiel opnieuw gaan uitvinden en hier jaren aan kwijt zijn als het ook sneller en effectiever kan? Waarom geen investering in jezelf waar je levenslang profijt van hebt?

Je bent het waard om een verbinding aan te gaan met iemand die je kan helpen. Om een verbinding met jezelf aan te gaan waarin je kan groeien naar liefde, geluk & succes. Waarin je leert om bewust te schakelen van onzekerheid naar vertrouwen, van onrust naar ontspanning en van angst naar moed. 

Waarom wachten?

Wat kan je verwachten?

Kennismaking

We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin we samen de focus bepalen. En als we een match zijn, dan gaan we samen 3 maanden aan de slag om het leven te creëren dat écht bij jou past.

Persoonlijk

Dit traject is afgestemd op jou en jouw wensen. Dit traject bevat 6 gesprekken van een uur (online of offline) omdat het tijd kost om samen ergens naar toe te werken. 

.

Opdrachten

Tijdens dit traject krijg je praktische en verdiepende opdrachten, eventueel aangevuld met meditaties en visualisaties, om het maximale uit jou én het traject te halen.

Vragen stellen

Tussen de geplande afspraken door kan je jouw vragen via mail en whatsapp aan mij stellen. Ik ben jouw cheerleader, jouw stok achter de deur en jouw liefdevolle schop achter je kont. Je staat er niet alleen voor want ik sta onder speeddial.

Bonus

Een follow-up gesprek van 30 minuten waarin ik informeer hoe het met je gaat. Wel zo fijn om enkele weken na de afronding van het traject even te horen wat je allemaal nog meer hebt bereikt! 

Het resultaat

Dit traject is voor jou als:

🌟 Je open staat voor nieuwe inzichten, gedreven bent en bereid bent om door te pakken om die positieve verandering te realiseren.

🌟Klaar bent met aanmodderen en het wiel opnieuw uitvinden. Je wil groeien in de verbinding met jezelf en je ziet dit traject als investering waar je levenslang profijt van hebt. 

🌟 Je behoefte hebt aan een persoonlijke coach die voor je klaarstaat, met je meedenkt en je aan de hand meeneemt zodat je precies weet welke stappen je te zetten hebt.

🌟Je bereid bent om jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen, in plaats van oorzaken buiten jezelf te zoeken.

🌟Je bereid bent tijd, energie & geld in jezelf te investeren.

Let's meet!

Ik geloof dat een gelukkig leven, het leven is dat voor jou van betekenis is & waarin je jezelf durft te zijn. En daar help ik je graag bij. 

In dit traject begeleid ik jou 1:1 en ga je ontdekken wat voor jou werkelijk belangrijk is. Je versterkt de connectie met jezelf waardoor je stevig in je schoenen komt te staan en keuzes maakt die bij jou passen. Keuzes die in lijn liggen met jouw waarden. En dan merk je dat innerlijke rust, energie en geluksgevoelens als vanzelf volgen.

Succes ervaringen

Michéle Hollander - Teamleider

Ik worstelde met onzekerheid en een laag zelfbeeld waardoor ik vaak onprettige gevoelens had. Ik had het gevoel dat ik mezelf kwijt was.

Dankzij jouw hulp ben ik anders naar mezelf gaan kijken, heb ik mezelf weer terug gevonden en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik voel me erg goed, ben erg gelukkig met mijzelf en mijn zelfbeeld is weer zoals hij hoort te zijn!

Ik ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gegaan en ik hoop dat je nog heel wat vrouwen mag helpen. Iedereen zal er beter van worden als ze in aanraking komen met jouw woorden, jouw opdrachten en jouw programma’s.  

Ontzettend bedankt Josefien!

Helen van der Pers Schoonheidsspecialiste

Doordat ik jarenlang aan het pleasen ben geweest wist ik niet meer wie ik zelf was. Ik was zoveel met anderen bezig dat ik mezelf was kwijtgeraakt waardoor ik erg onzeker was en aan van alles twijfelde.

Dankzij jouw coaching voel ik mij beter en sterker. Ik durf mezelf nu sterker neer te zetten, voor mezelf op te komen en kan ik mezelf beter verwoorden.

Ik heb veel gehad aan de coaching en de aangereikte tools zal ik blijven toepassen.

Ik wil je bedanken Josefien, je bent duidelijk en oprecht en ik vind het fantastisch hoe rustig en kalm jij blijft!