Ben jij klaar om samen te werken met het universum?

In dit traject begeleid ik jou persoonlijk en gaan we samen aan de slag met de basisovertuigingen die je niet meer dienen zodat jij een magneet wordt voor liefde, geluk en succes!

Voel je ergens diep van binnen dat het anders kan? Verlang je ernaar om je rustiger, zelfverzekerder, positiever, energieker en gelukkiger te voelen mét minder moeite? Dan begrijp ik precies hoe je je voelt!

Nu sta je continue AAN, wil je alles zijn voor iedereen zijn, cijfer je jezelf weg en hierdoor vergeet je voor jezelf te zorgen.

Je worstelt met onzekerheid, twijfels, angsten en negatieve gedachtes als:

  • Ik doe het niet goed.
  • Ik ben niet goed genoeg.
  • Wat zullen ze van me denken?
  • Anderen zijn beter dan mij.
  • Waarom lukt het die ander wel?

Het is alsof je rondjes blijft rennen op een rotonde…geen afslag en geen uitweg.

Je voelt je vermoeid, onrustig en ontevreden en hierdoor zit je niet lekker in je vel.

En ik snap je, want ik was jou.

Tot ik me realiseerde dat ik alles zelf in stand hield waarna ik bewust voor mezelf koos, ging (samen)werken met de universele wetten en het leven creëerde waar ik diep van binnen naar verlangde.

Zo ging ik van:

  • Onzekerheid en pleasen naar zelfvertrouwen en zelfregie
  • Twijfel en angst naar vertrouwen en positiviteit
  • Vermoeidheid en futloosheid naar een energiek lichaam
  • Alleenstaande ouder naar een liefdevol samengesteld gezin
  • Van schulden en  arbeidsongeschiktheid naar schuldenvrij met een succesvol eigen bedrijf

En hierdoor ervaar ik rust, plezier, ontspanning én geluk op verschillende gebieden van mijn leven.

En dát, prachtige vrouw, dat gun ik jou óók

Herken je dit?

⛔ Je bent zelfbewust en je realiseert je steeds vaker dat je niet zo liefdevol voor jezelf bent als je zou willen. Je bekritiseert en veroordeelt jezelf en je belemmert jezelf hierdoor om het leven te leiden dat je wil.

⛔ Je voelt je onrustig omdat je ontevreden bent met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, je ervaart geregeld onprettige gevoelens en je wil het anders dan dat het nu is. Het lukt je echter (nog) niet alleen.

⛔ Je hebt vaak negatieve gedachtes over jezelf, over anderen en over situaties in je leven. Je focus ligt op wat er niet is en wat niet goed gaat alleen weet je niet hoe je dit kan veranderen terwijl je voelt dat je hierdoor leegloopt.

⛔ Je voelt je onzeker en twijfelt aan jezelf. Je vraagt je geregeld af of je wel goed genoeg bent.  Je hebt gedachtes als : ‘Ik ben het niet waard’ – ‘Ik ben niet goed genoeg’ – ‘Anderen zijn beter dan ik.’

⛔ Je vind het lastig om voor jezelf op te komen én om tijd voor jezelf te nemen. Je wil het graag goed doen voor de ander en bent meer met een ander bezig dan met jezelf. De balans tussen geven en ontvangen is verstoord en hierdoor ben je geregeld prikkelbaar.

Hi, ik ben Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en structureel over mijn eigen grenzen was heengegaan. Ik was ervan overtuigd dat ik niet goed genoeg was met als gevolg dat ik meer rekening hield met de ander dan met mezelf omdat ik dán de goedkeuring kreeg om er te mogen zijn. Goedkeuring die ik mezelf niet gaf.

Mijn keerpunt kwam toen ik mij realiseerde dat alles met mij begint. Met mijn overtuigingen, gedachtes, gevoelens en gedrag en de energie die ik daarmee (onbewust) het universum instuur. En vanaf dát moment ben ik gaan werken aan een fundament van zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. En die basis heeft mijn leven op een GEWELDIGE positieve manier veranderd!

En deze verandering gun ik jou óók!  

Je wil niets liever dan

✅ Je zelfverzekerd en energiek voelen zodat je makkelijk voor jezelf opkomt en moeiteloos keuzes maakt die in lijn liggen met wat jij belangrijk vindt.

✅ Een behulpzame mindset ontwikkelen die je wél verder helpt zodat je niet alleen positief naar jezelf kijkt maar ook naar de wereld om je heen met als gevolg dat je je rustiger, gelukkiger en energieker voelt.

✅ Stevig in je schoenen staan en bruisen van het zelfvertrouwen waardoor je je niet meer druk maakt om wat anderen van je denken en je helemaal jezelf kan zijn.

✅ Jezelf moeiteloos prioriteit geven en met plezier tijd voor jezelf nemen om te onderzoeken wat jij wil en wat je voelt om hier vervolgens naar te handelen.

✅ Begrijpen wat jouw gevoelens je willen vertellen én ontdekken hoe je hier (anders) mee om kan gaan zodat je je rustiger, blijer en vrijer gaat voelen.

De grootste valkuil: Ik doe het zelf wel.

Je zal nu denken: ‘Ik doe het nog even zelf’ of  ‘Ik laat het nog even bezinken’ of  ‘Ik vind het te duur.’ 

Welke gedachtes er ook naar boven komen, je hoeft het niet alleen te doen. Niet meer. Want waarom zou je blijven aanmodderen of het wiel opnieuw gaan uitvinden en hier jaren aan kwijt zijn als het ook sneller en effectiever kan? Waarom geen investering in jezelf waar je levenslang profijt van hebt?

Je bent het waard om een verbinding aan te gaan met iemand die je kan helpen. Om een verbinding met jezelf aan te gaan waarin je kan groeien naar liefde, geluk & succes. Waarin je leert om bewust te schakelen van onzekerheid naar vertrouwen, van onrust naar ontspanning en van angst naar moed. 

Waarom wachten?

Op deze manier ga ik jou helpen om een magneet voor liefde, geluk & succes te worden:

Kennismaking

We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin we samen de focus bepalen, gebaseerd op jouw commitment. En dan gaan we stapsgewijs aan de slag met het creëren van jouw mooiste leven.

Persoonlijk

Dit traject is afgestemd op jou en jouw wensen. We starten met 3 gesprekken van een uur omdat het tijd kost om samen ergens naar toe te werken. Na deze gesprekken gaan we samen kijken hoe we verder gaan.

.

Opdrachten

Tijdens dit traject krijg je praktische en verdiepende opdrachten, eventueel aangevuld met meditaties en visualisaties, om het maximale uit jou én het traject te halen.

Vragen stellen

Tussen de geplande afspraken door kan je jouw vragen via mail en whatsapp aan mij stellen. Ik ben jouw cheerleader, jouw stok achter de deur en jouw liefdevolle schop achter je kont. Je staat er niet alleen voor want ik sta onder speeddial.

Bonus

Een follow-up gesprek van 30 minuten waarin ik informeer hoe het met je gaat. Wel zo fijn om enkele weken na de afronding van het traject even te checken hoe het met je gaat.

Dit traject is voor jou als:

🌟Jij zelfbewust bent en al stappen gezet hebt in je persoonlijke ontwikkeling. Je realiseert je dat alles bij jezelf begint en met wat je diep van binnen over jezelf gelooft dat je waard bent.

🌟Jij klaar bent met aanmodderen en het wiel opnieuw uitvinden omdat je je realiseert dat dat je niet verder helpt. Je wil groeien in de verbinding met jezelf en je ziet dit traject als investering waar je levenslang profijt van hebt. 

🌟Jij behoefte hebt aan een persoonlijke coach die voor je klaarstaat, met je meedenkt en je aan de hand meeneemt zodat jij precies weet welke stappen je te zetten hebt.

🌟Jij bereid bent om de verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven te nemen, in plaats van oorzaken buiten jezelf te zoeken.

🌟Jij bereid bent om onbehulpzame overtuigingen en angsten aan te pakken zodat jij een nieuwe realiteit gaat creëren.

🌟Jij bereid bent om uit je comfortzone te stappen. Je bent committed omdat je weet: zónder actie…geen resultaat.

Let's meet!

In dit individuele traject begeleid ik jou 1:1. Om die reden is het erg belangrijk dat we een klik hebben en daarom voeren we eerst een kennismakingsgesprek. Mochten we een match zijn, dan ontvang je:

Jouw investering €333

Succesverhalen

‘ Ik worstelde met onzekerheid en een laag zelfbeeld waardoor ik vaak onprettige gevoelens had. Ik had het gevoel dat ik mezelf kwijt was.

Dankzij jouw hulp ben ik anders naar mezelf gaan kijken, heb ik mezelf weer terug gevonden en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik voel me erg goed, ben erg gelukkig met mijzelf en mijn zelfbeeld is echt ontzettend gegroeid.

Ik ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gegaan en ik hoop dat je nog heel wat vrouwen mag helpen. Iedereen zal er beter van worden als ze in aanraking komen met jouw woorden, jouw opdrachten en jouw programma’s.  

Ontzettend bedankt Josefien!

Michele – Leidinggevende

Doordat ik jarenlang aan het pleasen ben geweest wist ik niet meer wie ik zelf was. Ik was zoveel met anderen bezig dat ik mezelf was kwijtgeraakt waardoor ik erg onzeker was en aan van alles twijfelde.

Dankzij jouw coaching voel ik mij beter en sterker. Ik durf mezelf nu sterker neer te zetten, voor mezelf op te komen en kan ik mezelf beter verwoorden.

Ik heb veel gehad aan de coaching en de aangereikte tools zal ik blijven toepassen.

Ik wil je bedanken Josefien, je bent duidelijk en oprecht en ik vind het fantastisch hoe rustig en kalm jij blijft!

Helen – Schoonheidsspecialiste