Ben jij klaar om blokkades los te laten & jezelf te helen, zodat je het leven creëert dat je verdient?

Een uniek programma voor diepe transformatie waarin je gaat groeien als een malle!

Je ontdekt de sleutel naar jouw verborgen potentieel van overvloed, waarmee je je hele leven upgrade!

In Shift the Bullshit Bootcamp ga je 1 maand ALL-IN voor dikke vette transformatie.

Dit is geen die-hard training waar je 24/7 kneiterhard moet werken. Dit is wel een training waarin je jezelf op #1 zet, gaat afstemmen op jezelf en gaat ZIJN in het moment.

Je krijgt 1 maand lang liefdevolle begeleiding van mij vol inspiratie & motivatie, waardoor je vanuit zelfliefde gaat loslaten en jezelf leert helen. Er zijn wekelijks 2 live momenten met mij en daarnaast ga je zelf aan de slag met de weekopdracht. 

✅Je ontdekt een manier van loslaten die altijd & overal werkt

✅Je bevrijd jezelf van blokkades en zet jezelf in de stroom van vertrouwen

✅Je weet precies hoe jij jezelf telkens weer in de juiste energie zet

✅Je leven leven vanuit rust, plezier & overvloed

✅Alles wat je leert zet je direct om in super simpele actiestappen

5/5
Het heeft me heel veel waardevolle inzichten gebracht, een groter zelfbewustzijn en meer daadkracht om voor mezelf te kiezen in situaties waar ik dat eerder niet durfde. En met Josefien als superenthousiaste, -positieve cheerleader aan de zijlijn, die je altijd weer de goede richting op helpt door het stellen van de juiste vragen, kan het niet anders dan dat je zelf gaat ervaren hoe goed het voelt om steeds weer voor jezelf te kiezen. En dat is niet altijd even makkelijk, maar met de tools en expertise van Josefien wordt het ineens een feestje!
Kim Gooden

Nu voelt het leven vaak zwaar, omdat je onbewust een hele hoop negativiteit vasthoudt. Het is alsof je een onzichtbare rugzak vol onhandige overtuigingen, onprettige gevoelens als spijt, schaamte, schuld, verdriet, wrok, boosheid en shitty gewoontes op je rug met je meedraagt. 

Dit vraagt ENORM veel energie van je en daardoor voel je je vermoeid. Je loopt als het ware rond als een ongeleid energetisch persoon, je niet bewust van het feit dat je door die negatieve energie,  juist méér aantrekt van wat je niet wil.

Quess what?! Loslaten is zovéél makkelijker dan je denkt! Kijk maar eens naar kleine kinderen. Zij kunnen het ene moment super boos of verdrietig zijn, en het andere moment zijn ze blij en vrolijk. Het ene moment hebben ze dikke ruzie, en het andere moment zijn ze dikke vriendjes.

Loslaten is iets heel natuurlijks. Iets dat we allemaal kunnen, maar dat we verleerd hebben of vergeten zijn op weg naar volwassenheid.

Door juist vast te houden aan alles wat je niet wil, verlaag je je vibratie & blokkeer je de natuurlijke stroom aan liefde, geluk, gezondheid, succes & geld in je leven.

In Shift the Bullshit Bootcamp ontdek je HOE je je bullshit (weer) loslaat en de onzichtbare rugzak vol ballast leegt, zodat je de stroom van overvloed weer open zet!

Deze BOOTCAMP is voor jou als:

  • Je UIT de slachtofferrol wil stappen, en IN persoonlijk leiderschap
  • Je KLAAR bent met jezelf klein houden
  • Bereid bent om 1 maand ALLES te geven
  • Je je BULLSHIT écht wil transformeren
  • Je deze zomer vol energie en zelfvertrouwen in je KRACHT wil staan
5/5
De weg wordt vrijgemaakt om meer te gaan leven in mogelijkheden, kansen, passie en een goed gevoel. Ik heb zoveel mooie inzichten en handvaten gekregen! Het is fijn om op pad te gaan samen met iemand die weet hoe het is. En iemand waarvan je voelt dat ze dit met een goed hart doet!
Fatima Massoud

Joehoe!

Mijn naam is Josefien en ik sta bekend om mijn aanstekelijke enthousiasme en positiviteit. 

Ik geloof dat jij het leven kan creëren waar je van droomt, ongeacht waar je vandaan komt of hebt meegemaakt. 

Als zelfliefdemindset coach & ervaringsdeskundige op het gebied van onzekerheid, people pleaser, burn-out, huiselijk geweld, gezondheidsproblemen & verlies, begeleid ik gedreven vrouwen naar het leven dat voor haar van betekenis is  & waarin ze zichzelf kan zijn.

So, hé hó let’s go!