Hej prachtige vrouw

Ondanks dat je alles prima voor elkaar hebt (fijne woning, leuke partner, lieve familie & vrienden en een baan) ben je niet helemaal tevreden met je leven zoals het er nu uitziet. Je zou wel iets vaker willen doen wat goed is en voelt voor jou, maar dat lukt je nog niet zo goed. Ergens vind je dat je ook niet moet zeuren, maar dat knagende gevoel gaat maar niet weg.

Misschien herken je dit?

Je zit vast in een bepaalde manier van leven die je energie opslokt. De tijd vliegt aan je voorbij zonder dat je écht stappen naar het leven dat jij wil. En dat is frustrerend.

❌ Je weet wat je niét meer wil en je weet wat je wél wil, maar je hebt geen idee hoe je dat voor elkaar kan krijgen. Je probeert wel eens wat, maar je vervalt telkens weer in het oude en het lukt je gewoon niet.

❌ Je eigen gedachtes laten je continue twijfelen. Ben ik wel goed genoeg? Wat zullen anderen van me denken? De stroom van gedachtes zorgen dat je in het verleden of de toekomst leeft en dat maakt je onrustig.

❌ Je innerlijke criticus lijkt overuren te draaien, ze heeft overal kritiek op en een mening over waardoor je niet in actie komt. Je hebt werkelijk geen idee hoe je haar het zwijgen kan opleggen. 

❌ Je mag van jezelf eigenlijk niet klagen omdat je in principe alles prima voor elkaar hebt, maar toch blijft er een knagend gevoel van onvrede hangen. 

 

En ik zie het zo vaak bij mijn klanten gebeuren. Of het nou gaat om ambitieuze onderneemsters die zichtbaar willen worden op social media, empatische vrouwen die zichzelf kwijt geraakt zijn door eindeloos te pleasen of liefdevolle moeders die twijfelen aan zichzelf want; doet ze wel genoeg voor haar partner en de kinderen nu ze die nieuwe baan heeft?

Ze worstelen allemaal met onzekerheid, twijfel en angsten waardoor ze uitstelgedrag en vluchtgedrag vertonen. En niet in actie komen en stappen zetten richting hun doel.  Ze leven in de waan van de dag, waaien met alle winden mee en blijven zich aanpassen. En dan raken ze gefrustreerd, vermoeid, ervaren onprettige gevoelens en zitten niet lekker in hun vel.

En zo houden ze alles in stand.

Als jij jezelf hierin herkent, dan heb je echt hulp én een bewezen plan van aanpak nodig want alleen red je het niet.

En wees eens eerlijk, hoe lang probeer je al in je eentje  je leven te veranderen?

Precies! En om die reden heb ik deze workshop gemaakt want je hoeft het niet alleen te doen.

Hi, mijn naam is Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en structureel over mijn eigen grenzen was heengegaan. Dit omdat ik onbewust geloofde dat ik niet goed genoeg was. Ik voelde me daardoor niet gezien en geloofde dat mijn behoeftes minder belangrijk waren dan die van een ander. 

Mijn keerpunt kwam toen ik mij realiseerde dat alles met mij begint. Met wat ik over mezelf geloof,  hoe ik over mezelf denk, tegen mezelf praat en mezelf behandel. En vanaf dát moment ben ik gaan werken aan een fundament van zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. En die basis heeft mijn leven WAANZINNIG veranderd!

En deze verandering gun ik jou óók!

Tijdens de workshop

neem ik je stap voor stap mee door mijn transformerende stappenplan. We gaan samen aan de slag om dit plan af te stemmen op jouw persoonlijke situatie zodat je wél het gewenste resultaat in je leven gaat zien.

In dit plan vind je ook de 2 meest krachtigste en transformerende tools – die je altijd & overal kan inzetten – die zorgen dat je je direct beter voelt en jij innerlijke rust & plezier ervaart.

En je ontdekt hoe je grip krijgt op die negatieve stemmentjes van je innerlijke criticus zodat je wél in actie komt.

Want dat is uiteindelijk toch waar het om draait?! Je leven vormgeven op een manier die bij JOU past zodat je je gelukkig voelt!

Doe mee met de workshop en ervaar:

✅ Dat je sterker in je schoenen komt te staan omdat je precies weet welke stappen je te zetten hebt en HOE je dat moet doen.

✅ Innerlijke rust, balans en vertrouwen omdat jij nu de regie hebt, in plaats van dat je opgaat in de waan van de dag en telkens geleefd wordt.

✅ Dat dit bewezen plan van aanpak je wél naar die positieve verandering in je leven brengt. Of dat nou meer zelfliefde, positief zelfbeeld, zichtbaarheid, tijd voor jezelf of iets anders is.

Wist je dat het bereiken van je doel véél groter is als je hier een plan van aanpak met heldere actiestappen voor hebt?

En daar help ik jou mee!

Wil jij je verlangen omzetten in resultaat?

Doe dan mee met deze workshop!

Zij volgden eerder een workshop bij mij

Ik heb de workshop als heel prettig ervaren. Je was zeer relaxed in de omgang en hierdoor was er al snel een ontspannen sfeer merkbaar waar bij ik me comfortabel voelde in de groep. 

In de workshop heb ik ervaren hoe het is om uit mijn comfortzone te stappen en bewust stil te staan met wat het met mij doet. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik mijn ego kan aanspreken zodat ik grip krijg op de negatieve stemmen. 

Josefien, ik wil je bedanken voor je expertise op dit gebied en voor de leuke en interactieve workshop!  De tips die ik heb gekregen neem ik mee in mijn business zodat ik ga doen wat ik zelf wil!

– Gerdien Hengeveld / Burn-out coach –

Ik vond je workshop hartstikke leuk, grappig én nuttig! Jij bent aanstekelijk enthousiast en je haakt goed in op de reacties van de deelnemers. Ook de interactie met en tussen de deelnemers was heel goed; een leuke en gevarieerde groep. 

Ik heb geleerd dat uit m’n comfortzone stappen best oké is en misschien niet zo heel moeilijk. En dat ik kleine stappen ook als succesjes mag zien, niet alleen de grote successen vieren.

Dank je wel Josefien,  het was een leuke en verhelderende avond!

– Wendy Umlauf / Duurzaamheidscoach –

Geplande workshops:

Hieronder staan de 2 data’s voor de online workshop vermeld. De workshop duurt zo’n 2,5 uur en omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vind, is er plek voor maximaal 5 deelnemers. Je krijgt voorafgaand aan de workshop een voorbereidende opdracht van me, waar je een klein uurtje mee bezig bent.

Enthousiast en wil je erbij zijn? Meld je dan direct aan via onderstaande knop.  

Schikken deze data of tijden je niet, dan kan je je inschrijven voor de wachtlijst en stuur ik je een mailtje als er een nieuwe workshop is gepland. Dan krijg je als eerste de kans om je aan te melden.

Offline workshop

Jouw investering

Dit is een 2 uur durende online workshop met volop ruimte voor persoonlijke aandacht én een bewezen plan dat jou, op dagelijkse basis, helpt om zelfverzekerder, energieker en gelukkiger in het leven te komen staan. Deze waardevolle investering in jezelf bedraagt €57,-.

Datum & tijd:

Data: Donderdag 9 december

Tijd: 9:30 – 11:30 uur

Via: Skype

Investering: €57,-

(Nog 4 plekjes beschikbaar)

Datum & tijd:

Data: Dinsdag 14 december

Tijd: 20:00 – 22:00

Via: Skype

Investering: €57,-

(Nog 3 plekjes beschikbaar)

Wachtlijst:

Ik wil graag op de wachtlijst zoda ik als een van de eersten bericht krijg wanneer er een nieuwe workshop staat gepland.