Bevrijd jezelf met het 1:1 mentorship!

Een uniek traject van 12 weken voor diepe transformatie. Je ontdekt de sleutel naar overvloed, waarmee je je hele leven upgrade!

Een persoonlijk traject afgestemd op jou! Je ontdekt hoe je blokkades kan loslaten én ALLES kan manifesteren waar je diep van binnen naar verlangt.

Je leert hoe je meer zelfliefde, innerlijke rust en energie manifesteert. Maar óók hoe je een geweldige woning, je droombaan en een fantastische liefdevolle partner manifesteert. 

Tijdens dit traject ben ik je enthousiaste coach en kan je al je vragen aan mij stellen. En dankzij mijn  manifestatie FORMULE heb jij een concreet en helder stappenplan waar je altijd op terug kan vallen. . 

🔥Je laat op elk gewenst moment negativiteit los en voelt je direct lichter, vrijer & blijer

🔥Je zet jezelf moeiteloos in vertrouwen en positiviteit

🔥Je voelt je zelfverzekerd, krachtig en staat stevig in je schoenen 

🔥Je leeft vanuit rust, plezier & overvloed

🔥Je manifestaties komen steeds sneller en makkelijker naar je toe

5/5
Het heeft me heel veel waardevolle inzichten gebracht, een groter zelfbewustzijn en meer daadkracht om voor mezelf te kiezen in situaties waar ik dat eerder niet durfde. En met Josefien als superenthousiaste, -positieve cheerleader aan de zijlijn, die je altijd weer de goede richting op helpt door het stellen van de juiste vragen, kan het niet anders dan dat je zelf gaat ervaren hoe goed het voelt om steeds weer voor jezelf te kiezen. En dat is niet altijd even makkelijk, maar met de tools en expertise van Josefien wordt het ineens een feestje!
Kim Gooden

Nu voelt het leven geregeld zwaar, omdat je onbewust een hele hoop negativiteit vasthoudt. Het is alsof je een onzichtbare rugzak vol ballast aan spijt, schaamte, schuld, verdriet, wrok, boosheid en shitty patronen op je rug met je meedraagt. 

Patronen die innerlijke rust, zelfvertrouwen & balans in de weg zitten. Patronen die ervoor zorgen dat je worstelt met je eigenwaarde, gezondheid, relaties, liefde, geluk, geld en/of werk.

Je loopt als het ware rond als een ongeleid energetisch projectiel, waarmee je méér aantrekt van wat je uitzend.

Negativiteit verlaagt je vibratie & blokkeert de natuurlijke stroom aan liefde, geluk, gezondheid, succes & geld in je leven. En daarmee blijven je gewilde manifestaties uit. 

In deze training leer je de onzichtbare ballast uit je rugzak te halen en te transformeren, zodat de stroom van overvloed weer rijkelijk naar je toe kan komen. 

5/5
De weg wordt vrijgemaakt om meer te gaan leven in mogelijkheden, kansen, passie en een goed gevoel. Ik heb zoveel mooie inzichten en handvaten gekregen! Het is fijn om op pad te gaan samen met iemand die weet hoe het is. En iemand waarvan je voelt dat ze dit met een goed hart doet!
Fatima Massoud

Dit traject is voor jou als:

  • Je wil doorpakken en BEREID bent om het werk wil doen
  • Je UIT de slachtofferrol wil stappen en IN persoonlijk leiderschap
  • Je KLAAR bent met jezelf klein houden
  • Je jouw BULLSHIT écht wil transformeren
  • Je VOELT dat jij het verdient om alles te zijn, hebben, doen & ervaren wat je wil 
  • Bereid bent om ALL-IN te gaan

Wat kan je verwachten?

Gedurende 12 weken lang ben ik je persoonlijke gids. Ik neem je aan de hand mee en laat je precies zien HOE je je blokkades loslaat en welke stappen je hebt te zetten om je hartverlangens te manifesteren.

Naast onze 2-wekelijkse gesprekken ontvang je 6 modules met aanvullende opdrachten & audiobestanden. 

Module 1: Zeg JA tegen jezelf

Module 2: Bevrijd jezelf

Module 3: Stop met zelfsabotage

Module 4: Het leven mag leuk zijn

Module 5: Samenwerken met het universum

Module 6: Manifesteren, een levensstijl

Joehoe!

Mijn naam is Josefien en ik sta bekend om mijn aanstekelijke enthousiasme en positiviteit. 

Ik geloof dat jij het leven kan creëren waar je van droomt, ongeacht waar je vandaan komt of hebt meegemaakt. 

Als gediplomeerd coach & ervaringsdeskundige begeleid ik semi-bewuste vrouwen naar het leven dat voor haar van betekenis is  & waarin ze 100% zichzelf kan zijn.

So, hé hó let’s go!