For the fierce women who want to make a BOLD move

Ik weet hoe het werkt…

Je neemt jezelf voor om liever voor jezelf te zijn, om meer tijd aan jezelf te besteden, om vaker naar je intuïtie te luisteren, om je minder aan te trekken van anderen, om die foute mannen links te laten liggen, om gezonder te leven, om je eigen bedrijf te starten en ga zo maar door.

Je weet alleen niet hoe óf je hebt geen tijd je moet van alles en je hebt geen energie. Of je start enthousiast en vol goede moed, maar na enkele dagen val je weer terug in oude & vertrouwde patronen.

En dat is frustrerend

Life won't SPARKLE unless you do!

Daar zit je dan...

Vast in negatieve gedachten & onprettige gevoelens.  Je blijft maar rondjes draaien in je hoofd en je weet niet hoe je dit kan veranderen. 

Je beseft dat als je niets gaan veranderen,  je over 5 jaar in dezelfde situatie zit.

En hoe zou dat voor je zijn? Dat je situatie hetzelfde is én je daarnaast ook nog eens worstelt met teleurstelling, een gevoel van falen of zelfs een burn-out?

Wat is het membership?

Als member ben je lid van een inspirerende & liefdevolle community, waarin we elke maand samen werken aan het bekrachtigen van zelfliefde, zodat jij sterker in je schoenen komt te staan. 

Elke maand:

🔥Zetten we samen intenties, zodat je helderheid krijgt in wat je wél wil. Dat betekent dat je gericht aan de slag kan, in plaats van te blijven ‘hangen’ in wat je niet wil.

🔥Behandelen we een thema, geassocieerd met zelfliefde, zodat je meer kennis krijgt van wat zelfliefde omvat. Dat betekent dat je gerichter kan werken aan je eigen groei.

🔥Laat je los wat je in de weg zit, zodat je de weg vrij maakt voor mogelijkheden. Dat betekent dat er ruimte komt voor nieuwe inzichten, ideeën en acties.

🔥Ontspannen, oefenen en ervaringen delen, zodat je de theorie in de praktijk brengt. Dat betekent niet alléén steun, maar ook sneller resultaat.

 

Selflove is the GREATEST middle finger of all times.

Waarom ik dit membership ben gestart

Als klein meisje worstelde ik al met onzekerheid, waardoor ik bepaalde keuzes heb gemaakt in mijn leven, waar ik niet gelukkig van werd.

Ik geloof dat iedereen onzekerheid kan verruilen voor zelfverzekerdheid. En kan leren om onvoorwaardelijk van zichzelf te houden, zodat je het leven creëert dat je verdient!

Daarom help ik andere vrouwen zichzelf te bevrijden van een systeem, waarin ze zich vast en ongelukkig voelen. 

Dit membership heb ik met veel liefde gecreëerd en ik begeleid je vol enthousiasme naar het leven dat je verdient. 

Wat kan je verwachten?

Je neemt elke maand deel aan 4 Zoom sessies vanuit de veiligheid en comfort van je eigen huis. Je ontvangt tijdens een Zoom sessie, naast kennis om jezelf te ontwikkelen, meditaties, visualisaties, activaties, oefeningen en/of krachtige affirmaties. 

Aan het einde van elke sessie heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over persoonlijke ontwikkeling & manifesteren. Dé kans om nog meer duidelijkheid te krijgen voor jezelf!

En dit alles op het ritme van de maan, zodat je niet tegen de stroom in beweegt, maar in flow mee beweegt. 

Word je eigen beste vriendin!

Stel je eens voor…je bent je eigen beste vriendin.

Een vriendin die er ALTIJD voor je is. Die je steunt,  begrijpt, aanmoedigt en die je blindelings kan vertrouwen.

Iemand waar je op kan bouwen, die vol liefde en waardering voor je klaarstaat. No matter what.

Die lacht om je grollen en blunders en nog steeds van je houdt. 

Hoe zou dat voor je zijn?

Wat klanten zeggen