Ontdek de vele voordelen van Yoga Nidra

Ben je (nog) niet zo bekend met YN, maar wil je weten wat het voor je kan doen? Lees dan snel verder!

Yoga Nidra kent ontzettend veel voordelen. Het verbetert je mentale, fysieke en emotionele gezondheid, het zorgt voor balans in jouw (overprikkelde) zenuwstelsel én het laat je thuiskomen bij jezelf. Daarnaast veranderen je relaties, want als je ontspanning, rust & compassie voelt ben je geduldiger en kom je minder snel in een conflict terecht.

Yoga Nidra en het lichaam

Yoga Nidra is ontzettend krachtig voor het lichaam. Zo kan YN het immuumsysteem versterken & ontstekingsreacties en pijn verminderen. Het kan helpen als symptoomverlichting bij kanker, astma, diabetes en migraine, wanneer het wordt gebruikt met de conventionele medische zorg. En verder:

Yoga Nidra en je brein

Yoga Nidra heeft een gunstige invloed op je mentale gezondheid, omdat de drukke (over)actieve geest tot rust gebracht wordt. De geest kan ontspannen en daardoor ontstaat er rust & helderheid. Negatief denken, angst en depressie verminderen. En verder:

Life won't SPARKLE unless you do!

Yoga Nidra en emoties

De reden dat Yoga Nidra helpt beter met je emoties om te gaan, komt doordat je tijdens een sessie naar de diepere lagen van jezelf gaat. In die lagen kunnen diepgewortelde emotionele spanningen bovenkomen. En wanneer je deze met je volledige bewustzijn van een afstandje bekijkt, laat je de spanningen los.

Yoga Nidra en zelfvertrouwen

Yoga Nidra is een onwijs fijne manier om (weer) met jezelf in contact te komen en te ontdekken wat je nodig hebt om je geweldig te voelen!

Lees hier meer over  (wetenschappelijk) onderzoek en Yoga Nidra.

 

YOU deserve to be happy!

Prachtige vrouw

Alles zit in JOU, je hoeft het er alleen nog maar uit te halen! 

Ik wil zoveel mogelijk vrouwen helpen om weer in haar EIGEN kracht te staan, zodat ze vol zelfvertrouwen haar dromen najaagt! 

Ik ben hier om jou te begeleiden & je de weg te wijzen :).