Dit membership is voor jou als je:

Life won't SPARKLE unless you do!

Dit levert het membership jou op:

YOU deserve to be happy!

Dit levert het je nog meer op:

🔥 Blijvende verandering, doordat je elke week werkt aan krachtige nieuwe gewoontes. Dat betekent dat je steeds lekkerder in je vel zit & sterker in je schoenen staat!

🔥 Gelijkgestemde vrouwen die je begrijpen, waardoor je steun & (h)erkenning vindt. Dat betekent dat je er niet meer alleen voor staat! 

🔥 Inspirerende thema’s, praktische opdrachten en krachtige handvaten, zodat je direct aan de slag kan. Dat betekent dat je niet blijft aanmodderen, maar de kennis direct kan toepassen in je eigen leven waardoor je sneller resultaat ziet!

Wat kan je verwachten?

  • Elke week een online bijeenkomst via Zoom
  • Bijeenkomst gemist? Geen probleem, er is een tijdelijke replay beschikbaar
  • Maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast

En aan het einde van elke bijeenkomst heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen. Dé kans om nog meer duidelijkheid te krijgen voor jezelf!

Jouw coach

Net als jij worstelde ik met onzekerheid, pleasen en onrust, waardoor ik niet lekker in mijn vel zat.

Mijn missie is jou te helpen om weer in jezelf te geloven, zodat je stevig in je schoenen staat en het leven manifesteert dat je verdient.

En omdat ik heb gestaan waar jij nu staat, kan ik je helpen.

Misschien denk je dat je het alleen moet doen, dat je geen tijd hebt voor een membership of dat het je super veel geld kost.

Ik kan je vertellen, niets van dat alles is waar als je je leven écht blijvend wil veranderen middels het membership.

Dit membership heb ik met veel liefde gecreëerd en ik begeleid je vol enthousiasme naar een gelukkigere versie van jezelf!