Online workshop

Me-time

Ontdek HOE je meer tijd voor jezelf creëert.

Schrijf je in & ontdek:

  • Waarom me-time noodzaak is en geen luxe
  • De 3 oorzaken waarom tijd voor jezelf maken zo lastig is
  • 7 simpele manieren om wél tijd voor jezelf te maken

En aan het einde van de workshop heb je een persoonlijke template in handen, die je direct kan gebruiken om tijd voor jezelf te nemen! Cool of cool?

Je verzorgt je partner, kinderen en ouders met liefde en staat altijd voor ze klaar, maar je kan niet continue ‘aan’ staan. Met tijd voor jezelf laad je weer helemaal op, maar HOE creëer je die tijd voor jezelf?

Waar haal je tijd vandaan, want je dagen vullen zich snel. Je gezin, je werk, je huishouding en je sociale verplichtingen vragen allemaal tijd en aandacht.

Het is een uitdaging om in die dagelijkse hectiek een moment voor jezelf te vinden om bij te tanken. En te doen wat je wil doen. Om te voelen wat er te voelen valt. 

In deze workshop ontdek je verschillende manieren om wél tijd voor jezelf te maken.

Whoop whoop!

Hi, mijn naam is Josefien

En in 2012 belandde ik in een burn-out, nadat ik mezelf jarenlang had weggecijfert.

In mijn persoonlijke ontwikkelingsreis kwam ik in aanraking met zelfliefde, het innerlijke kind en de universele wetten.

Er ging een wereld voor me open, puzzelstukjes vielen op hun plek en leerde ik de tools om het anders te doen. En zo ging ik van frustratie naar verlangde manifestatie.

In deze workshop zal ik je inspireren en op weg helpen om méér tijd voor jezelf te creëeren, zodat je liefdevol voor jezelf kiest en je gelukkiger voelt.

 

Schrijf je hieronder (tijdelijk) gratis in!