Gratis live masterclass

Van Frustratie Naar Manifestatie

met de wet van de aantrekkingskracht

Wil jij je geluk in eigen handen nemen?

Nu worstel je met onzekerheid, teleurstelling & frustratie, omdat je niet volledig voor jezelf durft te kiezen. Je voelt aan ALLES dat er méér in jou & het leven zit dan er nu uitkomt, en daar wil je vanaf. 

Herkenbaar? Meld je dan aan voor mijn gratis online Masterclass: ‘Van Frustratie Naar Manifestatie‘.

 

Je hebt in principe alles prima voor elkaar, maar toch zit je niet lekker in je vel. Je voelt je geregeld onzeker, teleurgesteld en gefrustreerd.

Je VOELT dat er zovéél meer in jou & het leven zit, dan er nu uitkomt. Je wil het gewoon anders dan het nu is,  maar je weet gewoon niet hoe. Het is alsof je vastzit in een manier van leven, die niet meer bij je past.

Je hebt al boeken gelezen, challenges en masterclasses gevolgd, maar het lukt je niet om je leven positief te veranderen. Je valt terug in twijfel, onzekerheid & angst en daardoor blokkeer je je dromen. 

Dromen & doelen voelen onbereikbaar.

Manifestaties blijven uit.

En hier is een reden voor. 

In deze masterclass ontdek je waarom je je nu nog ontevreden en gefrustreerd voelt, hoe jij (onbewust) jouw huidige situatie in stand houdt, en welke stappen je hebt te zetten om wél jouw dromen & doelen te manifesteren, zodat jij van frustratie naar bewuste manifestatie gaat.

Hi, mijn naam is Josefien

En in 2012 belandde ik in een burn-out, nadat ik mezelf jarenlang tekort had gedaan.

In mijn persoonlijke ontwikkelingsreis kwam ik in aanraking met zelfliefde, het universum, de wet van de aantrekkingskracht en bewust manifesteren.

Er ging een wereld voor me open, puzzelstukjes vielen op hun plek en manifestaties kwamen (steeds sneller) uit. En zo ging ik van frustratie naar manifestatie.

In deze masterclass vertel ik je er ALLES over!

Schrijf je hieronder gratis in!