Wil jij een liefdevollere relatie met jezelf?

Dan is deze gids voor jou!

In deze gids deel ik 7 praktische & concrete dagelijkse acties, die jou helpen die liefdevolle relatie met jezelf op te bouwen.

Wat goed dat je hier bent!

Dat betekent dat je nu niet lekker in je vel zit en dat jij dit wil veranderen. 

Ik geloof dat de enige manier waarop jij écht gelukkig kan zijn, de manier is waarop je onvoorwaardelijk van jezelf houdt en jezelf geeft wat je nodig hebt. 

Om die liefdevolle verbinding met jezelf aan te gaan is het noodzakelijk dat jij in jezelf gelooft. Dat jij gelooft dat je waardevol bent en dat jouw behoeftes en verlangens er toe doen. Je krijgt in het leven namelijk niet wat je wil, maar wat je gelooft. 

BONUS

Als cadeautje ontvang je tijdelijk de zelfliefde starterskit met 3 krachtige tools, die je helpen je hartsverlangen te manifesteren.

Jouw investering is slechts 17,-

Je weet ongetwijfeld al het e.e.a. over zelfliefde en over de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven, maar het lukt je (nog) niet om die kennis om te zetten in concrete dagelijkse acties. Het is alsof de kennis & informatie blijven hangen in je hoofd, in plaats van dat het land in je systeem en onderdeel word van je dagelijkse leven 😫.
 
Herkenbaar?
 
Het kan ook zijn dat je (nog) niet zoveel weet over zelfliefde, maar wel begrijpt dat dat belangrijk is om voor jezelf te kiezen.
 
Om je te helpen hierin te groeien heb ik een praktische gids gemaakt waarin ik 7 concrete acties met je deel, die jij dagelijks kan zetten om een liefdevollere relatie met jezelf op te bouwen.
Acties die écht werken en dat weet ik, omdat ik ze zelf zet.
 
Het is een gids die je helpt om de kennis en informatie die je leert en/of al kent, van je hoofd te verplaatsen naar jouw eigen systeem, zodat jij liefdevol voor jezelf bent & daardoor lekker in je vel komt te zitten.
 

Hi, mijn naam is Josefien

Ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en aangepast omdat ik geloofde dat ik niet goed genoeg was.

Alles veranderde op het moment dat ik besefte dat  alles met mij begint. Met wat ik denk, voel, zeg & doe en aan energie het universum instuur. En dat ik degene ben, die dat kan veranderen! En zo heb ik mijn leven op een GEWELDIGE positieve manier veranderd!

En deze verandering gun ik jou óók!