Zelfliefde Manifestatie Reis

Ontdek een nieuwe manier van leven door een behulpzame mindset te combineren met krachtige tools zodat jij een magneet wordt voor liefde, plezier & geluk.

In 8 weken tijd deel ik mijn methode waarin je leert afstemmen op jezelf zodat jij zelfverzekerd, energiek en gelukkig in het leven komt te staan!

Herken je dit?

⛔ Je voelt je onzeker en twijfelt er geregeld aan of je wel goed genoeg bent en/of doet. Je bent aan het piekeren en je vindt het maken van keuzes lastig.

⛔ Je bent vaker met (de behoeften van) een ander bezig dan met die van jezelf, je wil aan verwachtingen voldoen en denkt geregeld: ‘Een ander is beter dan ik.’

⛔ Je vindt het lastig om voor jezelf op te komen en aan te geven wat jij wil. Je denkt geregeld ‘Wat zullen anderen van mij denken?!’ Het gevolg is dat je gaat pleasen en over je eigen grenzen heen gaat.

⛔ Je worstelt met tijd voor jezelf maken, om te voelen wat er te voelen valt en te bedenken wat jij wilt. Je bent bang dat anderen je niet begrijpen en de balans tussen geven en ontvangen is zoek. 

⛔ Je hebt negatieve gedachtes en onprettige gevoelens en je weet niet hoe je dit kan veranderen. 

Hi, ik ben Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en structureel over mijn eigen grenzen was heengegaan. Ik was ervan overtuigd dat ik niet goed genoeg was met als gevolg dat ik meer rekening hield met de ander dan met mezelf omdat ik dán de goedkeuring kreeg om er te mogen zijn. Goedkeuring die ik mezelf niet gaf.

Mijn keerpunt kwam toen ik mij realiseerde dat alles met mij begint. Met mijn gedachtes, gevoelens en gedrag. En vanaf dát moment ben ik gaan werken aan een fundament van zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. En die basis heeft mijn leven op een GEWELDIGE positieve manier verandert!

En deze verandering gun ik jou óók!  

Hoe zou het zijn als?

✅ Je bruist van het zelfvertrouwen zodat je makkelijker voor jezelf opkomt en je eigen ruimte inneemt?

✅ Je leert voelen wat je nodig hebt én daar naar kan handelen vóórdat je de behoefte van een ander vervult zodat je meer balans ervaart?

✅Je patronen doorbreekt die je niet (meer) dienen, je moeiteloos keuzes kan maken die in lijn liggen met wat jij belangrijk vindt en je hiermee sturing geeft aan je leven?

✅Je stevig in je schoenen staat en je de balans kan creëren die je nodig hebt zodat je rustiger en geduldiger op je omgeving reageert?

✅Je anders leert omgaan met jouw gedachten en gevoelens en jij je daardoor blijer, vrijer en gelukkiger voelt?

De grootste valkuil: Ik doe het zelf wel.

Je zal nu denken: ‘Ik doe het nog even zelf’ of  ‘Ik laat het nog even bezinken’ of  ‘Ik vind het te duur.’ 

Welke gedachtes er ook naar boven komen, je hoeft het niet alleen te doen. Niet meer. Want waarom zou je blijven aanmodderen of het wiel opnieuw gaan uitvinden en hier jaren aan kwijt zijn als het ook sneller en effectiever kan? Waarom geen investering in jezelf waar je levenslang profijt van hebt?

Je bent het waard om een verbinding aan te gaan met iemand die je kan helpen. Om een verbinding met jezelf aan te gaan waarin je kan groeien naar zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Waarin je leert om bewust te schakelen van onzekerheid naar vertrouwen, van onrust naar ontspanning en van angst naar moed. 

Waar wacht je op?

Dit kan je verwachten:

Een online programma van 8 weken,
6 life changing modules, 20+ lessen

Module 1
Doelen stellen

Je gaat doelen stellen zodat je gericht aan de slag gaat. Daarnaast ga je jouw WHY onderzoeken. Dit is namelijk jouw intrinsieke motivatie en jouw brandstof tijdens deze reis.

Module 2
Start met vergeving

Vergeving zorgt voor het loslaten van vastgezette emoties in je lichaam zoals jaloezie, teleurstelling en wrok, die je laag in energie houden. Door te vergeven ga je je lichter voelen omdat je jezelf bevrijd van een emotionele last.

Module 3
Rituelen creëren

Rituelen gaan je helpen om de juiste mindset te ontwikkelen en daarnaast verhogen ze de energie frequentie waardoor jij, als een magneet, gaat aantrekken waar je naar verlangt.

 

Module 4
Blokkades overwinnen

Angsten en onbehulpzame overtuigingen kunnen je belemmeren om je doel te bereiken. Je gaat daarom aan de slag met jouw blokkades zodat je deze leert overwinnen en je het pad vrij maakt voor jouw meest fantastische leven.

Module 5
Emoties begrijpen

Je gaat bewust stilstaan bij emoties omdat deze waardevolle informatie bevatten over wat jij nodig hebt en belangrijk voor je is. Daarnaast leer je anders omgaan met jouw emoties waardoor je je rustiger & prettiger gaat voelen.

 

Module 6
Jouw VIP-plan

In dit persoonlijke plan, waarin alle modules samen komen, ga jij een strategie uitzetten die jou op dagelijkse basis ondersteunt bij het creëren van jouw meest fantastische leven zodat jij zelfverzekerd, energiek en gelukkig in het leven staat.

Begeleiding

Tijdens deze reis stel je je vragen via mail aan mij. Ik geef je feedback en beantwoord de vragen die ontstaan tijdens deze reis zodat jij enorm gaat groeien!

Bonus

Meditaties en visualisaties voor verdieping en het implementeren van de theorie zodat jij het maximale uit jezelf én deze training haalt. 

Dit levert het op:

Inzicht

Je begrijpt waarom je doet wat je doet, waar dit vandaan komt en tot welke resultaten dat leid. Je hebt daarnaast ontdekt welke tools & actiestappen je te zetten hebt om blijvend verandering te realiseren.

Juiste mindset

Jouw mindset heeft een update gekregen waardoor deze  behulpzamer en positiever is. Je kijkt hierdoor anders naar jezelf én het leven met als gevolg dat je je rustiger, positiever en blijer voelt. 

Vertrouwen

Je staat steviger in je schoenen en komt moeiteloos voor jezelf op. Je trekt je minder aan van de mening van anderen en staat losser in het leven. En dat geeft je een heerlijk vrij gevoel!

Energie

Je staat krachtig en energiek in het leven omdat jij in-the-lead bent. Je stelt grenzen en jij kan jouw energie bewust (bij)sturen waardoor je snel weer in de hoge energie zit.

Innerlijke rust

Je weet wat belangrijk voor je is en durft daar keuzes in te maken. Je geeft jouw eigen behoeftes prioriteit en ervaart daardoor rust en balans in je leven.

Jouw investering?

Deze training is voor vrouwen die écht willen gaan DOEN en die bereid zijn om het heft in eigen hand te nemen.

In 8 weken tijd deel ik mijn formule voor een zelfverzekerd, energiek en gelukkig leven. En als ik dit kan bereiken, kan jij het ook. Sterker nog, je verdient het!

De afgelopen jaren heb ik ruim €10.000 geïnvesteerd om deze kennis eigen te maken en ik geef het allerbeste aan jou in deze training.

Je ontvangt 20+ lessen verdeeld over de 6 life changing modules:

Jouw investering: €297,-

Deze vrouwen gingen je voor:

Ik heb deze training gevolgd omdat ik vaak de behoeften van anderen voorrang geef op mijn eigen behoeften, ik verlangde naar het stellen van grenzen zónder dat ik me schuldig zou voelen.

In de training heb ik ontdekt dat wanneer ik mijn grenzen aangeef, ik de ander niet kwets maar (onbewust) bang was dat ikzelf gekwetst zou worden. Door de aangereikte tools wordt het steeds makkelijker om er anders mee om te gaan.

Daarnaast ben ik me meer  bewust van mijn (niet altijd helpende) gedachten, én heb ik een manier gevonden om deze te vervangen door liefdevolle, positieve gedachten die me wél vooruit helpen.

De 1 op 1 coaching met Josefien heb ik als een zeer waardevolle aanvulling van de training ervaren. Josefien weet precies de goede vragen te stellen waardoor je tot de kern van je ‘probleem’ komt. En daarnaast staat ze langs de zijlijn als een super positieve cheerleader! 

Kim – Copywriter 

Mijn uitdaging in het dagelijks leven is mijn onzekerheid, wat resulteert in angsten en heel veel zorgen maken. Daardoor kan ik niet volop leven en laat ik kansen liggen.

Dankzij deze training heb ik een veel duidelijker beeld gekregen waar ik precies aan moet gaan werken, máár ook hoe ik dit kan gaan doen!

Elke week ga je een stapje meer de verdieping in en geeft Josefien je duidelijke handvatten om mee te werken. Ik vond het heel fijn dat je ook echt praktisch aan de slag gaat, dus de theorie meteen in praktijk brengen.

Aan het einde van de training heb ik voor mijzelf een duidelijk plan weten neer te zetten waar ik mee aan de slag kan. En ik merk nu al dat er dingen aan het veranderen zijn op een positieve manier!

Josefien stelt goeie vragen, is rustig in haar communicatie, maar ook enthousiast en daardoor werd ik ook enthousiast!

 Lisa – Marketing adviseur