In 8 weken tijd van onzekerheid, twijfel en jezelf wegcijferen naar zelfvertrouwen, innerlijke rust en energie.

Wil jij bruisend van het zelfvertrouwen voor jezelf opkomen & lekker in je vel zitten en dit alles zónder uren door de bieb te struinen naar het juiste zelfhulpboek, masterclasses en challenges te volgen?

Voel je ergens diep van binnen dat het anders kan? Dat je je rustiger, zelfverzekerder, positiever, energieker en gelukkiger kan voelen mét minder moeite? Dan heb je gelijk!

Ik begrijp precies hoe je je voelt.

Nu sta je continue AAN, wil je alles zijn voor iedereen zijn, cijfer je jezelf weg en hierdoor vergeet je voor jezelf te zorgen.

Je worstelt met onzekerheid, twijfels, angsten en negatieve gedachtes als:

  • Ik doe het niet goed.
  • Ik ben niet goed genoeg.
  • Wat zullen ze van me denken?
  • Anderen zijn beter dan mij.
  • Waarom lukt het die ander wel?

komen telkens terug. Het is alsof je rondjes blijft rennen op een rotonde…geen afslag en geen uitweg.

Je voelt je vermoeid, onrustig en ontevreden en hierdoor zit je niet lekker in je vel.

En ik snap je, want ik was jou.

Tot ik me realiseerde dat ik alles zelf in stand hield waarna ik bewust voor mezelf koos, ging (samen)werken met de universele wetten en het leven creëerde waar ik diep van binnen naar verlangde.

Zo ging ik van:

  • Onzekerheid en pleasen naar zelfvertrouwen en zelfregie
  • Twijfel en angst naar vertrouwen en positiviteit
  • Vermoeidheid en futloosheid naar een energiek lichaam
  • Alleenstaande ouder naar een liefdevol samengesteld gezin
  • Van arbeidsongeschikt naar een succesvol eigen bedrijf

En hierdoor ervaar ik rust, plezier, ontspanning én geluk op verschillende gebieden van mijn leven.

En dát, prachtige vrouw, dat gun ik jou óók!

Herken je dit?

⛔ Je voelt je onzeker en twijfelt er geregeld aan of je wel goed genoeg bent en/of doet. Je bent aan het piekeren en je vindt het maken van keuzes lastig.

⛔ Je bent vaker met (de behoeften van) een ander bezig dan met die van jezelf, je wil aan verwachtingen voldoen en denkt geregeld: ‘Een ander is beter dan ik.’

⛔ Je vindt het lastig om voor jezelf op te komen en aan te geven wat jij wil. Je denkt geregeld ‘Wat zullen anderen van mij denken?!’ Het gevolg is dat je gaat pleasen en over je eigen grenzen heen gaat.

⛔ Je worstelt met tijd voor jezelf maken, om te voelen wat er te voelen valt en te bedenken wat jij wilt. Je bent bang dat anderen je niet begrijpen en de balans tussen geven en ontvangen is zoek. 

⛔ Je hebt negatieve gedachtes en onprettige gevoelens en je weet niet hoe je dit kan veranderen. 

In mijn programma's zitten ondernemende en zelfbewuste vrouwen die moeite hebben om zichzelf #1 te zetten. Ze ervaren onrust, zitten niet lekker in hun vel en weten niet hoe ze dit moeten veranderen. En lopen hierop vast. Dit programma is speciaal voor haar. Ik deel tips, tricks en praktische tools om in no-time een positieve verandering in je leven te zien.

Wil je niets liever dan:

✅ Bruisen van het zelfvertrouwen zodat je moeiteloos voor jezelf opkomt en je eigen ruimte inneemt?

✅ Leren voelen wat je nodig hebt zodat je daar naar kan handelen vóórdat je de behoefte van een ander vervult waardoor je meer rust ervaart?

✅ Patronen doorbreken die je niet (meer) dienen en moeiteloos keuzes maken die in lijn liggen met wat jij belangrijk vindt waardoor jij sturing geeft aan je leven?

✅ Stevig in je schoenen staan, zodat je de balans kan creëren die je nodig hebt om rustiger en geduldiger op je omgeving te reageren?

✅ Anders leren omgaan met jouw gedachten en gevoelens waardoor jij je blijer, vrijer en gelukkiger voelt?

Je kan nog jarenlang blijven aanmodderen, doorploeteren en het wiel opnieuw gaan uitvinden, maar dat is hetzelfde als dat je een paar rondjes gaat hardlopen in de hoop dat je op magische wijze 5 kg afvalt.

Hi, mijn naam is Josefien de Vos en als persoon & coach houd ik ervan om de verbinding te leggen, om de kern van het probleem te verhelderen en te werken met simpele praktische tools die werken. Nu, over 5 jaar en levenslang. 

Want weet je, ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen en wat je hebt meegemaakt.  En ik kan het weten…been there, done that.  Je hebt alleen te ontdekken hoe je dat doet én daar kan ik je bij helpen.

Vraagje…

Voel jij je gezien en gehoord?

Bereik jij je doelen (als je die al stelt) of raak je ze kwijt in de waan van de dag?

Sta je continue AAN en vergeet je voor jezelf te zorgen omdat je jezelf niet zo belangrijk vindt? 

Besef je dan dat mensen een beroep op je blijven doen en je aandacht & energie blijven vragen wanneer je je grenzen niet aangeeft. Dit is jouw leven en het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat je gelukkig bent. Die van jou en niemand anders.

Welke kans grijp jij om snel te groeien?

De online training Grip op je Geluk geeft je alles wat je nodig hebt om je hart te openen en jezelf op #1 te zetten!

Dit zijn de modules die jou verder helpen om op een andere manier in het leven te komen staan:

Module 1
Doelen stellen

Je gaat doelen stellen zodat je gericht aan de slag gaat. Daarnaast ga je jouw WHY onderzoeken. Dit is namelijk jouw intrinsieke motivatie en jouw brandstof tijdens deze reis.

Module 2
Start met vergeving

Vergeving zorgt voor het loslaten van vastgezette emoties in je lichaam zoals jaloezie, teleurstelling en wrok, die je laag in energie houden. Door te vergeven ga je je lichter voelen omdat je jezelf bevrijd van een emotionele last.

Module 3
Rituelen creëren

Rituelen gaan je helpen om de juiste mindset te ontwikkelen en daarnaast verhogen ze de energie frequentie waardoor jij, als een magneet, gaat aantrekken waar je naar verlangt.

 

Module 4
Blokkades overwinnen

Angsten en onbehulpzame overtuigingen kunnen je belemmeren om je doel te bereiken. Je gaat daarom aan de slag met jouw blokkades zodat je deze leert overwinnen en je het pad vrij maakt voor jouw meest fantastische leven.

Module 5
Emoties begrijpen

Je gaat bewust stilstaan bij emoties omdat deze waardevolle informatie bevatten over wat jij nodig hebt en belangrijk voor je is. Daarnaast leer je anders omgaan met jouw emoties waardoor je je rustiger & prettiger gaat voelen.

 

Module 6
Jouw VIP-plan

In dit persoonlijke plan, waarin alle modules samen komen, ga jij een strategie uitzetten die jou op dagelijkse basis ondersteunt bij het creëren van jouw meest fantastische leven zodat jij zelfverzekerd, energiek en gelukkig in het leven staat.

Let's go!

Oh wacht…even eerlijk…

Het resultaat van deze training ligt geheel aan jouw inzet. Ga jij all-in, dan krijg je all-in resultaten. Ga je half-way in, dan krijg je half-way resultaten. Remember…what you give, is what you get. It’s up to you!

Nooit meer worstelen met het HOE omdat je via mijn methode de stappen ontdekt die levenslang werken.

Wat gaat er voor jou veranderen? Je voelt je zelfverzekerd, staat stevig in je schoenen en je zit lekker in je vel. Met als gevolg dat je voor jezelf kiest, je je grenzen stelt én bruist van de energie. Je krijgt:

Inzicht

Je begrijpt waarom je doet wat je doet, waar dit vandaan komt en tot welke resultaten dat leid. Je hebt daarnaast ontdekt welke tools & actiestappen je te zetten hebt om blijvend verandering te realiseren.

Juiste mindset

Jouw mindset heeft een update gekregen waardoor deze  behulpzamer en positiever is. Je kijkt hierdoor anders naar jezelf én het leven met als gevolg dat je je rustiger, positiever en blijer voelt. 

Vertrouwen

Je staat steviger in je schoenen en komt moeiteloos voor jezelf op. Je trekt je minder aan van de mening van anderen en staat losser in het leven. En dat geeft je een heerlijk vrij gevoel!

Energie

Je staat krachtig en energiek in het leven omdat jij in-the-lead bent. Je stelt grenzen en jij kan jouw energie bewust (bij)sturen waardoor je snel weer in de hoge energie zit.

Innerlijke rust

Je weet wat belangrijk voor je is en durft daar keuzes in te maken. Je geeft jouw eigen behoeftes prioriteit en ervaart daardoor rust en balans in je leven.

Succesverhalen

Dankzij jouw coaching voel ik mij beter en sterker. Ik durf mezelf nu sterker neer te zetten, voor mezelf op te komen en kan ik mezelf beter verwoorden. Ik wil je bedanken Josefien, je bent duidelijk en oprecht en ik vind het fantastisch hoe rustig en kalm jij blijft!
Helen van der Pers
Schoonheidsspecialste
Dankzij de training ben ik gaan inzien dat ik ruimte kan én mag innemen, en dat ik niet de enige vrouw ben die worstelt met negatieve overtuigingen over zichzelf. Josefien heeft mij daarin met veel warmte en toewijding gestimuleerd en uitgenodigd tot het weer kijken en luisteren naar mezelf.
Jetske Lameris
Muziek therapeute
Josefien weet precies de goede vragen te stellen waardoor je tot de kern van je 'probleem' komt. Zo heb ik heb ontdekt dat ik bang was om zelf gekwetst te worden wanneer ik mijn grenzen zou aangeven. En heb ik een manier gevonden om mijn (niet altijd helpende) gedachten te vervangen door liefdevolle, positieve gedachten die me wél vooruit helpen. Door de aangereikte tools in de training wordt het steeds makkelijker om er anders mee om te gaan. En daarnaast staat Josefien langs de zijlijn als een super positieve cheerleader! 
Kim Gooden
Copywriter
In deze training geeft Josefien je duidelijke handvatten waardoor ik precies wist waar ik aan moest gaan werken én hoe ik dit kon gaan doen. Ik vond het heel fijn om praktisch aan de slag te gaan en dus de theorie meteen in praktijk te brengen. Aan het einde van de training heb ik voor mijzelf een duidelijk plan weten neer te zetten waar ik mee aan de slag kan. En ik merk nu al dat er dingen positief aan het veranderen zijn! Josefien stelt goeie vragen, is rustig in haar communicatie, maar ook enthousiast en daardoor werd ik ook enthousiast!
Lisa van Heusden
Marketing adviseur

DIT PROGRAMMA IS PERFECT VOOR JOU ALS…

DIT PROGRAMMA IS NIKS VOOR JOU ALS…

Wat ik je nog wil meegeven…

Alles begint bij jou…met jou. Jij bent de enige die weet wat jou écht gelukkig maakt en jij bent dan ook de enige die daarvoor kan zorgen. Jij en alleen jij bent verantwoordelijk voor jouw levensgeluk.

Verander je woorden, verander je gedachten,  verander je overtuigingen en verander je leven.

Alle voordelen nog even op een rijtje:

Jouw investering bedraagt slechts €97,-