Expeditie Zelfliefde

Ben je klaar met je onzeker voelen én zelfafwijzing? En wil jij de volgende stap zetten naar meer zelfliefde & zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld? Ga dan mee op expeditie en ontdek de prachtige vrouw je bent!

Herken jij dit?

Je bekritiseert jezelf en keurt jezelf geregeld af. Je voelt je onzeker en twijfelt aan jezelf. Je hebt gedachtes als: Wat zullen anderen van me denken? Doe ik het wel goed? Anderen hebben meer te bieden als ik! Ik ben niet goed genoeg!

En eerlijk is eerlijk, je bent daar wel klaar mee! Je bent toe aan een volgende stap alleen weet je niet hoe of waar te beginnen.

Hoe tof zou je het vinden om 10 dagen achtereen praktische opdrachten te krijgen, waarmee je kan afstemmen op wie je werkelijk bent? Zodat je liefdevoller naar jezelf gaat kijken. Jezelf gaat zien voor de prachtige vrouw die je bent.

Deze expeditie is voor ondernemende & zelfbewuste vrouwen die zich niet meer willen wegcijferen of zichzelf tekort willen doen. Die willen voelen dat ze goed genoeg zijn vanuit zelfliefde, zónder bevestiging van een ander. Die willen breken met de patronen van (zelf)afwijzing. 

Jij wil op jouw manier leven, jij wil groeien omdat je voelt dat het leven zoals het nu is niet meer bij je past. Er zit zoveel meer in jou dan er nu uitkomt.

Hi, ik ben Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en structureel over mijn eigen grenzen was heengegaan. Ik was ervan overtuigd dat ik niet goed genoeg was met als gevolg dat ik meer rekening hield met de ander dan met mezelf omdat ik dán de goedkeuring kreeg om er te mogen zijn. Goedkeuring die ik mezelf niet gaf.

Mijn keerpunt kwam toen ik mij realiseerde dat alles met mij begint. Met mijn gedachtes, gevoelens en gedrag en de energie die ik daarmee het universum instuur.  En vanaf dát moment ben ik gaan werken aan een fundament van zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. En die basis heeft mijn leven op een GEWELDIGE positieve manier veranderd!

En deze verandering gun ik jou óók! 

Dit ga je ontdekken:

  • Wat de reden is dat verandering niet vanzelf gaat
  • Wat zelfliefde JOU kan brengen
  • Welke blokkades je hebt op het gebied van zelfliefde
  • 1 methode om blokkades te overwinnen
  • Praktische oefeningen om jouw zelfvertrouwen en zelfwaardering te vergroten
  • Eenvoudige krachtige tools waardoor je je DIRECT beter gaat voelen

De grootste valkuil: Ik doe het zelf wel.

Je zal nu denken: ‘Ik doe het nog even zelf’ of  ‘Ik laat het nog even bezinken’ of  ‘Ik vind het te duur.’ 

Welke gedachtes er ook naar boven komen, je hoeft het niet alleen te doen. Niet meer. Want waarom zou je blijven aanmodderen of het wiel opnieuw gaan uitvinden en hier jaren aan kwijt zijn als het ook sneller en effectiever kan? Waarom geen investering in jezelf waar je levenslang profijt van hebt?

Je bent het waard om een verbinding aan te gaan met iemand die je kan helpen. Om een verbinding met jezelf aan te gaan waarin je kan groeien naar zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Waarin je leert om bewust te schakelen van onzekerheid naar vertrouwen, van onrust naar ontspanning en van angst naar moed. 

Waar wacht je op?

 

Praktisch:

Opdrachten in je mailbox

Je ontvangt 10 dagen achtereen een mail met video, opdracht en werkblad in je mailbox. Je volgt deze reis individueel en in je eigen tijd. 

Tijdsinvestering

Je bent dagelijks gemiddeld 30-45 minuten bezig met het bekijken van de video en het maken van de opdracht. 

Bonus

Tijdens deze 10-daagse kan je je vragen via mail aan mij stellen. De mailondersteuning begint op de dag dat je je eerste mail ontvangt en eindigt op de dag dat je je laatste mail ontvangt.

Alles begint bij jou. 

Ik geloof dat elke vrouw een GEWELDIG leven kan creëren, ongeacht hoe haar leven tot nu toe is verlopen.

Het maakt namelijk niet uit waar je vandaan komt, wie je ouders zijn, welke opvoeding je hebt genoten, welke opleiding je hebt gevolgd, welke baan je hebt of wat dan ook. De kwaliteit van jouw leven heeft alles te maken met JOU en wat jij diep van binnen over jezelf gelooft. 

Ik help je door op een dieper niveau contact te maken met jezelf waardoor jij anders naar jezelf leert kijken.

Magreet en Ria gingen de diepte in:

  • ‘Wat een mooie reis en wat een mooie visualisatie! Ik heb er tranen van in mijn ogen gekregen. Het laat zien dat ik mezelf mag liefhebben en ook weleens op de eerste plaats mag komen.’

  • ‘Dankzij deze reis besef ik dat ik voor mezelf mag opkomen en mijn eigen grenzen mag stellen.’

Door écht contact te maken met jezelf ben jij in staat om het innerlijk werk te doen. En als je daarnaast gaat werken aan de juiste mindset en dit combineert met krachtige tools kan jij het leven creëren waar je van verlangt. Een leven waarin je een magneet voor liefde, geluk & plezier bent!

Want weet je, alles wat je nodig hebt zit al in jou.  

Jouw investering?

Deze expeditie is voor ondernemende & zelfbewuste vrouwen die zich niet meer willen wegcijferen of zichzelf tekort willen doen. Die willen voelen dat ze goed genoeg zijn vanuit zelfliefde, zónder bevestiging van een ander. Die willen breken met de patronen van (zelf)afwijzing.

Jij wil op jouw manier leven, jij wil groeien omdat je voelt dat het leven zoals het nu is niet meer bij je past. Er zit zoveel meer in jou dan er nu uitkomt!

In deze expeditie ontvang je:


Jouw investering: €54,-

Deze vrouwen gingen je voor:

Ik heb meegedaan aan de Zelfliefde reis omdat ik het beeld wat ik over mijzelf had graag wilde veranderen.

Door deze training ben ik beter naar mijzelf gaan kijken en ben ik gaan nadenken over mijzelf. Ik wilde graag weer met plezier en blijdschap naar mijzelf kijken, trots op mijzelf kunnen zijn en mijzelf niet hoeven weg te cijferen.

En dat is gelukt. Dankzij deze reis is mijn zelfbeeld weer geworden zoals hij hoort te zijn!

Ik ben erg dankbaar voor deze reis en ik kan deze reis iedereen aanraden!

Michele – Teamleider

De Zelfliefde Reis heb ik gevolgd omdat ik heel streng ben voor mezelf en hierdoor erg weinig ‘goedkeur’.

Dankzij deze reis zijn de gedachten die ik over mijzelf heb verbeterd! Als ik nu bijvoorbeeld in de spiegel kijk, spreek ik mijzelf uit waardering toe. Ik ben ook minder streng voor mezelf geworden en keur mezelf meer goed.

Dat is niet alleen super fijn máár ook heel waardevol!

Heel erg bedankt Josefien, voor de zelfliefde reis!

Jelske – Diëtiste