Hej, prachtige vrouw

Je bent hier omdat je voelt dat het anders kan, dat je leven leuker kan zijn en dat je liefdevoller en zachter voor jezelf mag zijn. Je wil niets liever dan je verbinden met jezelf en de zelfliefde voelen stromen. Je wéét dat er meer in jou & je leven zit, dan er nu uitkomt. 

Al die negatieve gedachtes die je vertellen dat je niet goed genoeg bent, dat anderen beter zijn dan jou en dat je het niet goed gedaan hebt breken je op. Je voelt feilloos aan wat een ander nodig heeft, je vindt het moeilijk om je grenzen te stellen, om voor jezelf op te komen en je bent snel overprikkeld.

Onrust, onvrede en onzekerheid voeren de boventoon. 

En laten we eerlijk zijn, je bent daar wel klaar mee! Je bent toe aan een volgende stap alleen weet je niet hoe of waar te beginnen.

Hi, ik ben Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en structureel over mijn eigen grenzen was heengegaan. Ik was ervan overtuigd dat ik niet goed genoeg was met als gevolg dat ik meer rekening hield met de ander dan met mezelf omdat ik dán de goedkeuring kreeg om er te mogen zijn. Goedkeuring die ik mezelf niet gaf.

Mijn keerpunt kwam toen ik mij realiseerde dat alles met mij begint. Mijn buitenwereld was slechts een weerspiegeling van mijn binnenwereld. En toen ik me dat realiseerde ben ik naar binnen gekeerd om mijn fundament van zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering te bouwen. En dát heeft mijn leven op een GEWELDIGE positieve manier veranderd!

En deze verandering gun ik jou óók! 

Laat mij je helpen...

Laat mij je helpen om die verbinding met jezelf te maken middels Expeditie Zelfliefde. Een online training voor vrouwen die willen connecten met zichzelf, die zich niet meer willen wegcijferen of zichzelf tekort willen doen. Die willen voelen dat ze goed genoeg zijn vanuit zelfliefde, zónder bevestiging van een ander. Die willen breken met de patronen van (zelf)afwijzing. 

Jij wil op jouw manier leven, jij wil groeien omdat je voelt dat het leven zoals het nu is niet meer bij je past. Er zit zoveel meer in jou dan er nu uitkomt.

Hoe tof zou je het vinden om 10 dagen achtereen praktische opdrachten te krijgen, waarmee je kan afstemmen op wie je werkelijk bent? Leer liefdevoller naar jezelf te kijken zodat je gaat zien & ervaren hoe prachtig compleet je bent.

De grootste valkuil: Ik doe het zelf wel.

Je zal nu denken: ‘Ik doe het nog even zelf’ of  ‘Ik laat het nog even bezinken’ of  ‘Ik vind het te duur.’ 

Welke gedachtes er ook naar boven komen, je hoeft het niet alleen te doen. Niet meer. Want waarom zou je blijven aanmodderen of het wiel opnieuw gaan uitvinden en hier jaren aan kwijt zijn als het ook sneller en effectiever kan? Waarom geen investering in jezelf waar je levenslang profijt van hebt?

Je bent het waard om een verbinding aan te gaan met iemand die je kan helpen. Om een verbinding met jezelf aan te gaan waarin je kan groeien naar zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Waarin je leert om bewust te schakelen van onzekerheid naar vertrouwen, van onrust naar ontspanning en van angst naar moed. 

Waar wacht je op?

 

Dit ga je ontdekken:

  • De reden dat verandering niet vanzelf gaat
  • Wat zelfliefde JOU kan brengen
  • Welke blokkades je hebt op het gebied van zelfliefde
  • 1 methode om blokkades te overwinnen
  • Praktische oefeningen om jouw zelfvertrouwen en zelfwaardering te vergroten
  • Eenvoudige krachtige tools waardoor je je DIRECT beter gaat voelen

Alles begint bij jou. 

Ik geloof dat elke vrouw een GEWELDIG leven kan creëren, ongeacht hoe haar leven tot nu toe is verlopen.

Het maakt namelijk niet uit waar je vandaan komt, wie je ouders zijn, welke opvoeding je hebt genoten, welke opleiding je hebt gevolgd, welke baan je hebt of wat dan ook. De kwaliteit van jouw leven heeft alles te maken met JOU en wat jij diep van binnen over jezelf gelooft. 

Ik help je door op een dieper niveau contact te maken met jezelf waardoor jij anders naar jezelf leert kijken.

Magreet en Ria gingen de diepte in:

  • ‘Wat een mooie reis en wat een mooie visualisatie! Ik heb er tranen van in mijn ogen gekregen. Het laat zien dat ik mezelf mag liefhebben en ook weleens op de eerste plaats mag komen.’

  • ‘Dankzij deze reis besef ik dat ik voor mezelf mag opkomen en mijn eigen grenzen mag stellen.’

Door écht contact te maken met jezelf ben jij in staat om het innerlijk werk te doen. En als je daarnaast gaat werken aan de juiste mindset en dit combineert met krachtige tools kan jij het leven creëren waar je van verlangt. Een leven waarin je een magneet voor liefde, geluk & plezier bent!

Want weet je, alles wat je nodig hebt zit al in jou.  

Wat kan je verwachten:

Opdrachten in je mailbox

Je ontvangt 10 dagen achtereen een mail met video, opdracht en werkblad in je mailbox. Je volgt deze reis individueel en in je eigen tijd. 

Tijdsinvestering

Je bent dagelijks gemiddeld 30-45 minuten bezig met het bekijken van de video en het maken van de opdracht. 

Bonus

E-mail ondersteuning voor al je vragen en onduidelijkheden.

Jouw investering?

Deze expeditie is voor alle vrouwen die kiezen voor zelfliefde, die kiezen voor zichzelf. Die willen groeien omdat ze voelen dat het leven zoals het nu is, niet meer bij ze past.

Je wil écht gaan doen omdat er zoveel meer in jou dan er nu uitkomt!

In deze expeditie ontvang je:


Jouw investering is tijdelijk slechts: €27,-

Korting verloopt over:

Succes verhalen