Zit je niet lekker in je vel, weet je het even niet meer of loop je met je ziel onder je arm?

Dan is de Empower Me sessie voor jou!

Persoonlijk & professioneel

Soms is het gewoon fijn om je hart te luchten bij iemand die een aantal stappen op je voor ligt en je worsteling (her)kent. Die zonder oordeel naar je luistert, je de juiste vragen stelt en de kennis & ervaring in huis heeft om je verder te helpen.

Power Hour

De Empower Me sessie is een krachtig uur, waarin ik afstem op jou & jouw behoeftes. Zo kan het zijn dat we samen aan de slag gaan met oefeningen, dat ik vooral naar je luister en tips geef óf dat het een combinatie van beide is.

De sessie brengt je mooie inzichten en een groter (zelf)bewustzijn.  Daarnaast kan je blokkades loslaten en met hervonden positieve energie weer verder!

Veel besproken onderwerpen zijn:

💫Onzekerheid, twijfels & angsten loslaten

💫Overtuigingen herprogrammeren

💫Onprettige gevoelens releasen

💫Zelfliefde versterken en zelfvertrouwen vergroten

💫 Rust voelen in je lichaam

💫Innerlijke kindstukken oppakken

💫 Stappen zetten naar dromen & verlangens 

Hoe werkt het?

Heb je het gevoel dat ik je kan helpen, dat je bij mij op het juiste adres bent om je open te stellen, dan help ik je graag! Stuur simpelweg een mailtje naar: info@josefiendevos.nl en dan neem ik contact met je op. 

Tijdens de sessie krijg je mijn volle aandacht, high vibes, positiviteit, mooie inzichten, waardevolle tips en een groter bewustzijn. Alles met het doel je verder te brengen!

En geloof me, na ons gesprek voel je je niet alleen gezien, gehoord en begrepen. Je voelt je ook lichter, blijer en fijner!

En dit alles voor een investering van 70,-. 

Liever elke maand (of met een andere frequentie) een gesprek, dat kan natuurlijk ook!

Tip: Neem ons gesprek op, dan kan je het in alle rust nog eens terug luisteren 😊.

Hi, ik ben Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en aangepast omdat ik geloofde dat ik niet goed genoeg was.

Door hulp in te schakelen kwam ik uit die burnout. Ik wilde het niet meer alleen doen, en dat hoefde ook helemaal niet!

Jij hoeft ook niet alleen te worstelen. Niet meer. Jij bent het waard om een verbinding aan te gaan met iemand die je kan helpen.