Expeditie Zelfliefde zet jezelf in 14 dagen weer op #1

Gun jezelf de verandering die je verlangt!

Deze 14-daagse online training brengt je dichter bij jezelf, laat de energie van (zelf)liefde weer stromen en zorgt dat je wél voor jezelf kiest!

Zit je niet lekker in je vel?

Soms zit je niet lekker in je vel, heb je het gevoel dat er íets’ in de weg zit en ben je in meer of mindere mate uit balans geraakt. Je voelt je minderwaardig, weet niet waar je naar toe wil werken of wat een volgende stap is die je kan zetten. De energiestroom blokkeert  en daardoor ervaar je klachten van stress, negatieve gedachtes, onzekerheid, (faal)angst, pijn, vermoeidheid en eenzaamheid. 

De oplossing vind je bij jezelf. Bij je binnenwereld, bij wat je diep van binnen gelooft over jezelf en de werereld om je heen. Vergelijk het vormgeven van je leven met het bouwen van een huis.  Een huis bouw je op een stevig fundament, zodat het niet verzakt, onstabiel of onbetrouwbaar is. Een huis dat veilig voelt, waar je op je gemak bent en fijn woont.

Dat is ook hoe je je leven wil bouwen. Op een stevig fundament van eigenwaarde, innerlijke rust en zelfvertrouwen. Soms heb je echter dingen ervaren waardoor jouw fundament niet (meer) stevig staat, en daardoor kan je allerlei ongemakken en klachten ervaren.

Deze 14-daagse online training brengt je dichter bij jezelf,  helpt je blokkades te doorbreken, laat de energie van (zelf)liefde weer stromen en zorgt dat je wél voor jezelf kiest. Elke dag opnieuw. 

Expeditie Zelfliefde brengt jou:

Dit kan je verwachten

Een online training om je te begeleiden naar een dieper begrip van jezelf, het vergroten van je zelfliefde en het ontwikkelen van tools voor blijvende persoonlijke groei en innerlijke rust.  Je volgt de training in je eigen tempo, en je kan het in 14 dagen doorlopen. Je ontvangt elke dag een krachtige opdracht en korte video die je helpen om je eigenwaarde op te bouwen, zodat je steeds sterker in je schoenen komt te staan en keuzes maakt die goed voor jou zijn. Zonder schuldgevoel. Je tijdsinvestering is ongeveer 20 minuten per dag. 

Als je klaar bent om een reis te maken naar een leven vol zelfliefde, persoonlijke groei en innerlijke rust, dan is deze 14-daagse precies wat je nodig hebt!

Deze praktische training heb ik gemaakt, omdat ik zelf jarenlang heb geworsteld met mijn eigenwaarde en zelfbeeld. Ik was op zoek naar manieren om van mijn negatieve gedachten,  onzekerheid en pleasegedrag af te komen, zodat ik keuzes ging maken die voor mij belangrijk waren en zijn. In deze training vind je de kennis én tools die mij hierbij geholpen hebben. En ik weet dat ze jou ook gaan helpen, wanneer je bereid bent het (innerlijke) werk te doen.

Deze vrouwen gingen je voor

Tijd voor mezelf maken vond ik erg lastig. Tijd om na te denken over wat ÃŒk wil. Te voelen wat er te voelen valt en niet alleen met liefde zorgen voor anderen maar ook voor mezelf. Ik was de balans hier totaal in kwijtgeraakt. Expeditie zelfliefde heeft mij op een vriendelijke maar indringende manier weer laten zien dat ik ruimte kan en mag innemen en dat ik niet de enige vrouw ben die worstelt met negatieve overtuigingen over zichzelf. Josefien heeft mij daarin met veel warmte en toewijding gestimuleerd en uitgenodigd tot het weer kijken en luisteren naar mezelf. Ik begin daar tegenwoordig meteen s ochtends mee, in mijn eentje met koffie, even de dag met mezelf beginnend.

De training heeft me heel veel waardevolle inzichten gebracht, een groter zelfbewustzijn en meer daadkracht om voor mezelf te kiezen in situaties waar ik dat eerder niet durfde. En met Josefien als superenthousiaste positieve cheerleader aan de zijlijn, kan het niet anders dan dat je zelf gaat ervaren hoe goed het voelt om steeds weer voor jezelf te kiezen.

De expeditie was fijn, leerzaam, vol waardevolle tips en opdrachten om dichter bij jezelf te komen en jezelf te (her)ontdekken. De weg wordt vrijgemaakt om meer te gaan leven in mogelijkheden, kansen, passie en goed gevoel. Ik heb zoveel mooie inzichten en vele handvaten gekregen om te leren omgaan met blokkades, zoals mijn comfort zone upgrade. Het is fijn om op pad te gaan samen met iemand die weet hoe het is en waarvan je voelt dat ze dit met een goed hart doet!

Nu voor €47

Na betaling ontvang je binnen 24 uur toegang. 

Expeditie Zelfliefde, in 14 dagen jezelf weer op nummer 1.

© Tutorim 2024. All rights reserved

Scroll naar boven