Doorbreek je vicieuze cirkel in 5 stappen en leef je mooiste leven!

Dit ga je ontvangen & ontdekken:

  • Je ontdekt de cyclus van de vicieuze cirkel
  • Je ontdekt de 5 stappen om deze vicieuze cirkel te doorbreken
  • Je ontdekt krachtige tools waar je levenslang profijt van hebt
  • Je ontvangt werkbladen met inzichtgevende opdrachten & affirmaties 
  • En je ontvangt de 5 stappen op een overzichtelijke template 

Succes ervaringen

Ik worstelde met onzekerheid en een laag zelfbeeld waardoor ik vaak onprettige gevoelens had. Ik had het gevoel dat ik mezelf kwijt was.

Dankzij jouw hulp ben ik anders naar mezelf gaan kijken, heb ik mezelf weer terug gevonden en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik voel me erg goed, ben erg gelukkig met mijzelf en mijn zelfbeeld is weer zoals hij hoort te zijn!

Ik ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gegaan en ik hoop dat je nog heel wat vrouwen mag helpen. Iedereen zal er beter van worden als ze in aanraking komen met jouw woorden, jouw opdrachten en jouw programma’s.  

Ik heb met name moeite met zichtbaar durven zijn en denken dat ik niet genoeg tijd heb om een onderneming te combineren met thuiswerken en het hebben van een gezin.

Ik ben blij dat ik er voor gekozen heb om met Josefien te gaan werken. Ze spreekt uit eigen ervaring, herkent de problemen en weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Door de juiste vragen te stellen en concrete stappen voor te stellen, ben ik in beweging gezet en kan ik na de 3 sessies nog steeds de tips toepassen zodat ik wél zichtbaar ben als startend ondernemer. 

Tijd voor mezelf maken vond ik erg lastig. Tijd om na te denken over wat Ìk wil. Te voelen wat er te voelen valt en niet alleen met liefde zorgen voor anderen maar ook voor mezelf. Ik was de balans hier totaal in kwijtgeraakt.

Expeditie zelfliefde heeft mij op een vriendelijke maar indringende manier weer laten zien dat ik ruimte kan en mag innemen en dat ik niet de enige vrouw ben die worstelt met negatieve overtuigingen over zichzelf.

Josefien heeft mij daarin met veel warmte en toewijding gestimuleerd en uitgenodigd tot het weer kijken en luisteren naar mezelf. Ik begin daar tegenwoordig meteen in de ochtend mee, in mijn eentje met koffie, even de dag met mezelf beginnend!

Hi, mijn naam is Josefien.

 En ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest gelukkige leven te leiden, ongeacht waar je vandaan komt of hebt meegemaakt. 

Als zelfliefdemindset coach & ervaringsdeskundige op het gebied van onzekerheid, people pleaser, gezondheidsproblemen, burn-out, huiselijk geweld & verlies, begeleid ik gedreven vrouwen naar het leven dat voor haar van betekenis is  & waarin ze zichzelf durft te zijn.

We brengen mijn kennis, expertise en (levens-) ervaring samen met jouw levensverhaal. Zodat jij stevig in je schoenen komt te staan, de regie over je eigen levensgeluk neemt, lekker in je vel zit en gaat staan voor wie je bent!

Download hier gratis mijn e-book