Gratis e-book

Dit ga je ontvangen & ontdekken:

  • Je ontdekt de cyclus van de vicieuze cirkel
  • Je ontdekt de 5 stappen om deze vicieuze cirkel te doorbreken
  • Je ontdekt krachtige tools waar je levenslang profijt van hebt
  • Je ontvangt werkbladen met inzichtgevende opdrachten & affirmaties 
  • En je ontvangt de 5 stappen op een overzichtelijke template 

Succes ervaringen

Dankzij jouw hulp ben ik anders naar mezelf gaan kijken, heb ik mezelf weer terug gevonden en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik voel me erg goed, ben erg gelukkig met mijzelf en mijn zelfbeeld is weer zoals hij hoort te zijn! Ik ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gegaan en ik hoop dat je nog heel wat vrouwen mag helpen. Iedereen zal er beter van worden als ze in aanraking komen met jouw woorden, jouw opdrachten en jouw programma’s.  
Michele Hollander
Tijd voor mezelf nemen vond ik erg lastig, om niet alleen met liefde te zorgen voor anderen, maar ook voor mezelf. Ik was hier de balans totaal in kwijt geraakt. Expeditie Zelfliefde heeft mij op een vriendelijke indringende weer laten zien dat ik ruimte kan én mag innemen voor mezelf. Josefien heeft mij daarin met veel liefde en toewijding gestimuleerd en uitgenodigd tot het weer kijken en luisteren naar mezelf. En ik begin daar tegenwoordig direct in de ochtend mee, even met mezelf de dag beginnend :).
Jetske Lameris

Hi, mijn naam is Josefien.

 En ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest gelukkige leven te leiden, ongeacht waar je vandaan komt of hebt meegemaakt. 

Het heeft namelijk allemaal te maken met wat jij diep van binnen gelooft over jezelf, anderen en het leven. 

Door te werken aan je eigen geloofsovertuigingen kan JIJ je leven helemaal  veranderen. Ik heb het gedaan, dus dan kan jij het óók!

So hé hó, let’s go!