Yes, gelukt!

Dankjewel voor het aanvragen van de Zelfliefde Checklist! Je ontvangt de checklist elk moment in je mailbox. Mail niet ontvangen? Check dan even je spam.

Door het aanvragen van deze checklist heb je een 1e stap naar verandering gezet. Good for you!

Nu weet ik echter ook dat het aanvragen en downloaden alleen, niets gaat veranderen.

En dat brengt me bij het volgende, want ik heb eenmalig een Zelfliefde Starterskit voor je klaarstaan.

Een starterskit om je dag bewust te starten vanuit verbinding met jezelf om vervolgens vanuit zelfliefde sturing te geven aan hoe je je wil voelen én wat jij wil bereiken die dag.

Waarom de Zelfliefde kit?

Omdat ik zelf heb ondervonden hoe belangrijk het is om je dag bewust te starten vanuit verbinding met jezelf. Dan weet je wat je nodig hebt om je goed te voelen en kan je vanuit zelfliefde daar stappen in zetten. 

Jarenlang heb ik AAN gestaan, afgestemd op anderen, was ik aan het pleasen en gaf ik mijn grenzen niet aan omdat ik simpelweg niet meer wist wat die waren.  Ik werd geleefd en mijn aandacht en energie verloor ik in de waan van de dag. Voor ik het wist was er wéér een dag voorbij gegaan waarin ik niets voor mezelf had gedaan en hing ik futloos en vermoeid op de bank. 

Krachtige tool

Zelfliefde is een GEWELDIGE tool die ervoor zorgt dat je leert luisteren naar je eigen behoeftes, deze serieus neemt en dat je daarnaar gaat handelen. Dit is jouw leven en jij hebt de regie. Niemand anders. Dus pak die verantwoordelijkheid terug en geef sturing aan je leven door je dag bewust te starten!

En word je eigen beste vriendin 😊.

Deze Zelfliefde Starterskit is speciaal voor de vrouw die:

De Zelfliefde Starterskit bevat 3 tools die je elke ochtend (of avond) inzet om vanuit zelfliefde stappen te zetten richting je meest gelukkige leven.

Je bent het waard en je verdient het!

Dit is een eenmalig aanbod en voor slechts €7,- kan je vandaag nog starten!