Agenda

Transformeer je leven en start met Yoga Nidra

!PILOT! 8 weken Yoga Nidra

In januari 2024 start de 8 weekse Yoga Nidra pilot in Muntendam. Start: 11/12 januari 2024

Lessen op donderdagavond van 19:30-20:30 uur en op vrijdagmorgen van 9:30-10:30 uur.Er zijn beperkte plekken en tijdelijk betaal je slechts €7.50 per les.

5/5
Wauw, wat een ervaring! De geweldige cacao ceremonie met de yoga nidra deed bij mij iets heel bijzonders! Ik kreeg super helder “in beeld” waar ik me op gaan mag richten om nog gelukkiger te zijn. Josefien haar stem is een feestje om naar te luisteren en de manier waarop ze je een veilige plek biedt en inspireert is geweldig!
Wieke Schutte
Voedingscoach

Yoga Nidra Individueel

Dit is zeer geschikt wanneer je wil werken aan een specifiek doel zoals: pijnverlichting bij reuma of PMS,  herstel na burnout, blessure en pre- of postoperatieve ingrepen,  het veranderen van belemmerende overtuigingen of wanneer je je overprikkeld voelt.

Een individuele sessie op afspraak kan zowel op locatie als online. De duur van een sessie is 1 uur (€35) of 2 uur (€70).

De sessie kan gecombineerd worden met ceremoniële cacao om krachtige effecten te ervaren op alle niveaus. Voor de cacao wordt een meerpriijs gevraagd en is alleen mogelijk in een sessie van 2 uur. 

5/5
Ik heb een hele fijne cacao ceremonie met yoga nidra sessie bij Josefien mogen doen. De setting was met een klein groepje in een sfeervolle ruimte, daardoor heel prettig en veilig. Josefien heeft een mooie stem, waardoor je zo wordt meegenomen in wat ze verteld. Dat in combinatie met de cacao maakt dat ik niet alleen nieuwe inzichten heb gekregen, maar dat het een hele mooie ervaring was!
Lindy Postma
Leerkracht