Alles begint bij jou

Ik geloof dat elke vrouw een GEWELDIG leven kan creëren, ongeacht hoe haar leven tot nu toe is verlopen.

Het maakt namelijk niet uit waar je vandaan komt, wie je ouders zijn, welke opvoeding je hebt genoten, welke opleiding je hebt gevolgd, welke baan je hebt of wat dan ook. De kwaliteit van jouw leven heeft alles te maken met JOU en de manier waarop je brein geprogrammeerd is. 

Zelfliefde is niet iets dat we geleerd hebben te voelen, te erkennen of in te zetten. We hebben als kind juist geleerd om ons aan te passen, om niet op de voorgrond te treden en kregen we te maken met afwijzing op onze behoeftes.

En al die ervaringen liggen opgeslagen in ons brein en zorgen ervoor dat we doen wat we doen. 

In Expeditie Zelfliefde help ik je door op een dieper niveau contact te maken met jezelf waardoor je liefdevoller & compassievoller voor jezelf bent en jij voor jouw eigen waarde gaat staan.

Deze vrouwen gingen je voor:

‘Dankzij jouw Expeditie Zelfliefde ben ik uit de cirkel van emotionele chantage gestapt!’

-Kathleen-

‘Wat een mooie reis en wat een mooie visualisatie! Ik heb er tranen van in mijn ogen gekregen. Het laat zien dat ik mezelf mag liefhebben en ook weleens op de eerste plaats mag komen.’

-Margreet-

‘Dankzij deze reis besef ik dat ik voor mezelf mag opkomen en mijn eigen grenzen mag stellen.’

-Ria-

Is dit herkenbaar voor je?

 Je voelt je onzeker en twijfelt aan jezelf. Je bekritiseert jezelf en keurt jezelf geregeld af. Je bent een ster in je aanpassen en je hebt gedachtes als:

❌Wat zullen anderen van me denken?

❌Doe ik het wel goed?

❌Anderen hebben meer te bieden als ik!

❌Ik ben niet goed genoeg!

❌ Ik ben niet zo belangrijk als een ander

En eerlijk is eerlijk, je bent daar wel klaar mee! Jij wil op jouw manier gaan leven omdat je voelt dat het leven zoals het nu is niet meer bij je past. Er zit zoveel meer in jou dan er nu uitkomt. En je bent toe aan een volgende stap alleen weet je niet hoe of waar te beginnen.

Hoe tof zou je het vinden om op expeditie te gaan waarin je ontdekt hoe je kan afstemmen op wie je werkelijk bent? Zodat je niet alleen sterker in je schoenen komt te staan máár ook liefdevoller naar jezelf gaat kijken. En jezelf gaat zien voor de prachtige vrouw die je bent!

Deze expeditie is voor vrouwen die zichzelf niet meer willen wegcijferen en willen voelen dat ze goed genoeg zijn vanuit zelfliefde, zónder bevestiging van een ander. 

Hi, ik ben Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en structureel over mijn eigen grenzen was heengegaan. Ik was ervan overtuigd dat ik niet goed genoeg was met als gevolg dat ik meer rekening hield met de ander dan met mezelf omdat ik dán de goedkeuring kreeg om er te mogen zijn. Goedkeuring die ik mezelf niet gaf.

Mijn keerpunt kwam toen ik mij realiseerde dat alles met mij begint. Met mijn gedachtes, woorden, gevoelens en gedrag en de energie die ik daarmee het universum instuur. En vanaf dát moment ben ik gaan kiezen voor mezelf en mijn eigen geluk. En die basis heeft mijn leven op een GEWELDIGE positieve manier veranderd!

En deze verandering gun ik jou óók! 

Wat levert het je op?

Deze 14-daagse expeditie is niet zomaar een training. Het is een geweldige DEEP DIVE in zelfliefde. Als je de principes toepas die ik je leer in Expeditie Zelfliefde, dan verandert jouw leven ook compleet. Doordat je gaat kiezen voor jezelf vanuit liefde, gaan er deuren voor je open waarvan je niet eens wist dat ze er waren.

Je gaat je zoveel zelfverzekerder, rustiger & gelukkiger voelen!

Je onderdompelen in de energie van zelfliefde is alleen al helend én daarnaast ontdek je de 2 meest krachtige en transformerende energieën die er zijn waarmee je DIRECT je eigen frequentie verhoogt en je je instant beter gaat voelen. En uiteraard gaan we aan de slag met onhandige overtuigingen omdat je zoveel meer waard bent, dan je nu gelooft. 

Let op! Vermeld bij opmerkingen op de afrekenpagina je Instagramnaam, zodat ik je volgverzoek kan accepteren.

De grootste valkuil: Ik doe het zelf wel.

Je zal nu denken: ‘Ik doe het nog even zelf’ of  ‘Ik laat het nog even bezinken’ of  ‘Ik vind het te duur.’ 

Welke gedachtes er ook naar boven komen, je hoeft het niet alleen te doen. Niet meer. Want waarom zou je blijven aanmodderen of het wiel opnieuw gaan uitvinden en hier jaren aan kwijt zijn als het ook sneller en effectiever kan? Waarom geen investering in jezelf waar je levenslang profijt van hebt?

Je bent het waard om een verbinding aan te gaan met iemand die je kan helpen. Om een verbinding met jezelf aan te gaan waarin je kan groeien naar zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering zodat je kiest voor jezelf & je eigen levensgeluk. 

Waar wacht je op?

 

Wat kan je verwachten?

Insta training

Je krijgt onbeperkt toegang tot een besloten Instagram account waar je de training in je eigen tijd kan volgen.

Tijdsinvestering

Je bent dagelijks gemiddeld 30-45 minuten bezig met het bekijken van de video en het maken van de opdracht. 

Bonus

Een heerlijke Yoga Nidra sessie waar je lichaam & geest op een diep niveau tot ontspanning komen. 

Succes ervaringen

Jelske - Diëtiste

‘Ik heb Expeditie Zelfliefde gevolgd omdat ik heel streng ben voor mezelf ben en hierdoor erg weinig ‘goedkeur’.

Dankzij deze reis zijn de gedachten die ik over mijzelf heb verbeterd waardoor ik mijzelf nu uit waardering toespreek. Ik ben minder streng voor mezelf geworden én keur mezelf meer goed.

Heel erg bedankt Josefien, voor deze waardevolle reis!’

Jetske - Muziek therapeute

‘Tijd voor mezelf maken vond ik erg lastig. Tijd om na te denken over wat Ìk wil. Te voelen wat er te voelen valt en niet alleen met liefde zorgen voor anderen maar ook voor mezelf. Ik was de balans hier totaal in kwijtgeraakt.

Expeditie zelfliefde heeft mij op een vriendelijke maar indringende manier weer laten zien dat ik ruimte kan en mag innemen en dat ik niet de enige vrouw ben die worstelt met negatieve overtuigingen over zichzelf.

Josefien heeft mij daarin met veel warmte en toewijding gestimuleerd en uitgenodigd tot het weer kijken en luisteren naar mezelf. Ik begin daar tegenwoordig meteen in de ochtend mee, in mijn eentje met koffie, even de dag met mezelf beginnend!’

Ellen - Verpleegkundige

‘Expeditie zelfliefde is voor mij van toegevoegde waarde omdat ik nu beter weet wat er in me leeft én daar naar kan handelen. De cursus biedt je namelijk handvaten die je kunt gebruiken in het dagelijks leven.

De cursus is zeer praktisch en zet je aan het denken. Het zorgt ervoor dat de zaadjes die je zaait straks ook mooie bloemen kunnen worden.

Josefien is een prettig mens die mij door haar feedback aan het denken heeft gezet. Hierdoor kan ik nu bepaald gedrag van mezelf herkennen én aan werken. Natuurlijk kost het tijd, maar oefening baart kunst. Samen met Josefien leg je de basis, deze cursus is een echte aanrader!’

Jouw investering?

Deze videotraining is voor jou als je liefdevoller voor jezelf wil zijn, sterker in je schoenen wil staan en meer rust, balans en zelfvertrouwen wil ervaren.

In deze expeditie ontvang je:

Jouw investering is tijdelijk géén €97,- maar slechts €47,-.

Let op! Vermeld bij opmerkingen op de afrekenpagina je Instagramnaam, zodat ik je volgverzoek kan accepteren.

Korting verloopt over:

Nog meer succes ervaringen:

‘In het dagelijkse leven ben ik altijd met anderen bezig. Ik neem niet echt de tijd voor mezelf om aan mezelf te werken en voor mezelf op te komen. Om die reden heb ik Expeditie Zelfliefde gevolgd.

Dankzij deze training heb ik meer innerlijke rust en is mijn bewustwording groter. Ik kan nu beter stilstaan in het hier en nu en terug kijken op hoe ik het eerder heb gedaan. Ik ben echt sterker uit deze training gekomen!

Ik vond de samenwerking met Josefien inspirerend. Ze is deskundig en vertelt enthousiast en passievol over het onderwerp zelfliefde.’

Gea / Stoppen met roken coach

‘Ik zag meer zelfliefde als een middel om tot meer zelfzorg te komen en dat bleek het ook helemaal te zijn! 

Mijn veerkracht zat laag en meestal raadt iedereen je dan aan om wat minder te gaan doen, maar door deze training aan te gaan besefte ik dat ik daarnaast ook méér kan doen, namelijk meer dingen voor mezelf!

Het is zoals ze in het vliegtuig zeggen, zet éérst je eigen zuurstofmasker op en dan pas kan je anderen helpen. 

Ik leerde in deze training mijn zuurstofmasker opzetten en meer nog, ik leerde wat me tegenhield om het te doen, de mechanismes en overtuigingen die er speelden die ervoor zorgden dat ik het niet deed. 

Dit traject heeft bij mij, en zelfs bij mijn hele gezin, dingen in beweging gezet zodat we anders en vooral liefdevoller naar onszelf kijken en in het leven staan.’

Naomi / Liefdevolle moeder

‘Jarenlang heb ik gepleased en mijzelf weggecijferd. Jarenlang heb ik gedacht: wat zullen anderen denken? Jarenlang heb ik gedacht: anderen kunnen en weten meer. En dat wilde ik niet meer. 

De verrassing van deze expeditie is dat Josefien heeft laten zien dat ik wel degelijk dingen kan veranderen. Mijzelf kan opvoeden, waardoor ik dingen doe die beter bij mij passen.

Zo durf ik nu beter aan te geven wat ik wel en wat ik niet fijn vind zonder een ander daarbij te kwetsen. Mijzelf dingen vergeven, positiever vooruit kijken,  me minder van anderen aantrekken en gewoon losser leven. Heerlijk!

Dankjewel Josefien, dat je mij dat hebt geleerd. En dat op een hele mooie, niet moeilijke en speelse wijze.’

Margreet / Assistente relatiemanager