Korting verloopt over:

Ben jij klaar om je te verbinden met zelfliefde?

Je bent hier omdat je voelt dat het anders kan. Dat je leven leuker, lichter en positiever kan zijn.

 Je wil niets liever dan je verbinden met zelfliefde zodat je doet wat goed is en voelt voor jou. 

Moeiteloos voor jezelf opkomen, NEE zeggen zonder schuldgevoel  en vol zelfvertrouwen, innerlijke rust en geluksgevoelens in het leven staan.

En ik snap je. Want ik heb gestaan waar jij nu staat.

Is dit herkenbaar voor je?

 

Je bekritiseert jezelf en keurt jezelf geregeld af. Je voelt je onzeker en twijfelt aan jezelf. Je hebt gedachtes als: Wat zullen anderen van me denken? Doe ik het wel goed? Anderen hebben meer te bieden als ik! Ik ben niet goed genoeg!

En eerlijk is eerlijk, je bent daar wel klaar mee!

Je bent toe aan een volgende stap alleen weet je niet hoe of waar te beginnen.

Hoe tof zou je het vinden om op expeditie te gaan waarin je ontdekt hoe je kan afstemmen op wie je werkelijk bent? Zodat je liefdevoller naar jezelf gaat kijken. En jezelf gaat zien voor de prachtige vrouw die je bent!

Deze expeditie is voor vrouwen die liefdevoller & positiever naar zichzelf willen kijken. Die zich niet meer willen wegcijferen of zichzelf tekort willen doen. Die willen voelen dat ze goed genoeg zijn vanuit zelfliefde, zónder bevestiging van een ander. 

Jij wil op jouw manier gaan leven omdat je voelt dat het leven zoals het nu is niet meer bij je past. Er zit zoveel meer in jou dan er nu uitkomt.

Hi, ik ben Josefien

en ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om je meest fantastische leven te creëren, ongeacht hoe je leven tot nu toe is verlopen.

In 2012 belandde ik in een burnout nadat ik mezelf jarenlang had weggecijferd en structureel over mijn eigen grenzen was heengegaan. Ik was ervan overtuigd dat ik niet goed genoeg was met als gevolg dat ik meer rekening hield met de ander dan met mezelf omdat ik dán de goedkeuring kreeg om er te mogen zijn. Goedkeuring die ik mezelf niet gaf.

Mijn keerpunt kwam toen ik mij realiseerde dat alles met mij begint. Met mijn gedachtes, woorden, gevoelens en gedrag en de energie die ik daarmee het universum instuur. En vanaf dát moment ben ik gaan kiezen voor mezelf en mijn eigen geluk. En die basis heeft mijn leven op een GEWELDIGE positieve manier veranderd!

En deze verandering gun ik jou óók! 

Wat levert het je op?

 

Deze 14-daagse expeditie is niet zomaar een training. Het is een geweldige DEEP DIVE in zelfliefde. Als je de principes toepas die ik je leer in Expeditie Zelfliefde, dan verandert jouw leven ook compleet. Doordat je gaat kiezen voor jezelf vanuit liefde, gaan er deuren voor je open waarvan je niet eens wist dat ze er waren.

Je gaat je zoveel zelfverzekerder, rustiger & gelukkiger voelen!

Je onderdompelen in de energie van zelfliefde is alleen al helend én daarnaast ontdek je de 2 meest krachtige en transformerende energieën die er zijn waarmee je DIRECT je eigen frequentie verhoogt en je je instant beter gaat voelen. En uiteraard gaan we aan de slag met onhandige overtuigingen omdat je zoveel meer waard bent, dan je nu gelooft. 

 

Let op! Vermeld bij opmerkingen op de afrekenpagina je Instagramnaam, zodat ik je volgverzoek kan accepteren.

De grootste valkuil: Ik doe het zelf wel.

Je zal nu denken: ‘Ik doe het nog even zelf’ of  ‘Ik laat het nog even bezinken’ of  ‘Ik vind het te duur.’ 

Welke gedachtes er ook naar boven komen, je hoeft het niet alleen te doen. Niet meer. Want waarom zou je blijven aanmodderen of het wiel opnieuw gaan uitvinden en hier jaren aan kwijt zijn als het ook sneller en effectiever kan? Waarom geen investering in jezelf waar je levenslang profijt van hebt?

Je bent het waard om een verbinding aan te gaan met iemand die je kan helpen. Om een verbinding met jezelf aan te gaan waarin je kan groeien naar zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering zodat je kiest voor jezelf & je eigen levensgeluk.

Waar wacht je op?

 

Wat kan je verwachten?

Insta training

Je krijgt onbeperkt toegang tot een besloten Instagram account waar je de training in je eigen tijd kan volgen.

Tijdsinvestering

Je bent dagelijks gemiddeld 30-45 minuten bezig met het bekijken van de video en het maken van de opdracht. 

Bonus

Een heerlijke Yoga Nidra sessie waar je lichaam & geest op een diep niveau tot ontspanning komen. 

Alles begint bij jou. 

Ik geloof dat elke vrouw een GEWELDIG leven kan creëren, ongeacht hoe haar leven tot nu toe is verlopen.

Het maakt namelijk niet uit waar je vandaan komt, wie je ouders zijn, welke opvoeding je hebt genoten, welke opleiding je hebt gevolgd, welke baan je hebt of wat dan ook. De kwaliteit van jouw leven heeft alles te maken met JOU en de manier waarop je brein geprogrammeerd is. 

Zelfliefde is niet iets dat we geleerd hebben te voelen, te erkennen of in te zetten. We hebben als kind juist geleerd om ons aan te passen, om niet op de voorgrond te treden en kregen we te maken met afwijzing op onze behoeftes.

En al die ervaringen liggen opgeslagen in ons brein en zorgen ervoor dat we doen wat we doen. 

Ik help je door op een dieper niveau contact te maken met jezelf en je (weer) te verbinden met jouw zelfliefde.

Magreet en Ria gingen de diepte in:

  • ‘Wat een mooie reis en wat een mooie visualisatie! Ik heb er tranen van in mijn ogen gekregen. Het laat zien dat ik mezelf mag liefhebben en ook weleens op de eerste plaats mag komen.’

  • ‘Dankzij deze reis besef ik dat ik voor mezelf mag opkomen en mijn eigen grenzen mag stellen.’

Door écht contact te maken met jezelf ben jij in staat om het innerlijk werk te doen. En als je daarnaast gaat werken aan de juiste mindset en dit combineert met krachtige tools kan jij het leven creëren waar je van verlangt. Dus kom lekker in beweging en zet vandaag nog de 1e stap!

Michele - Teamleider

De reden dat ik deze expeditie heb gevolgd is dat ik het beeld wat ik over mijzelf had graag wilde veranderen. Ik wilde graag weer met plezier en blijdschap naar mijzelf kijken, trots op mijzelf kunnen zijn en mijzelf niet hoeven weg te cijferen. 

Dankzij Expeditie Zelfliefde ben ik beter naar mijzelf gaan kijken, ben ik gaan nadenken over mijzelf en daardoor is mijn zelfbeeld weer geworden zoals hij hoort te zijn.

Ik ben blij dat ik deze reis heb mogen meemaken en daardoor weer sterker in mijn schoenen sta!

Mocht je met jezelf in de knoop zitten, schroom dan niet om Josefien een berichtje te sturen. Je gaat je er namelijk zoveel beter door voelen! 

Ik heb Expeditie Zelfliefde gevolgd omdat ik heel streng ben voor mezelf ben en hierdoor erg weinig ‘goedkeur’.

Dankzij deze reis zijn de gedachten die ik over mijzelf heb verbeterd! Ik spreek mijzelf nu uit waardering toe,  ik ben minder streng voor mezelf én keur mezelf meer goed.

Heel erg bedankt Josefien, voor deze waardevolle reis!

Jelske - Diëtiste

Jouw investering?

Deze videotraining is voor jou als je je wil verbinden met zelfliefde zodat je vanuit die liefdevolle basis met een positieve  & zelfverzekerde blik naar jezelf gaat kijken.

In deze expeditie ontvang je:


Jouw investering: €47-

Let op! Vermeld bij opmerkingen op de afrekenpagina je Instagramnaam, zodat ik je volgverzoek kan accepteren.