Zelfliefde Reis

Wil jij jezelf niet steeds bekritiseren en afwijzen? Ben jij klaar voor de volgende stap om jouw zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaardering te BOOSTEN zodat jij positiever & gelukkiger in je schoenen komt te staan? 

Dan is deze 10-daagse voor jou!

Zelfliefde Manifestatie Reis ZOMERDEAL

Je voelt je onzeker, je twijfelt aan van alles en die negatieve gedachtes lijken maar niet te stoppen. Het voelt alsof je jezelf kwijt bent geraakt. Met als gevolg dat je niet lekker in je vel zit, je moeilijk keuzes kan maken en je niet stevig in je schoenen staat.

Je bent klaar met aanmodderen en het wiel opnieuw uitvinden en je verlangt naar zelfvertrouwen, rust, balans, positiviteit en energie.  

In 2 maanden tijd ontdek jij mijn methode waarmee jij zelfverzekerd, energiek en gelukkig in het leven komt te staan. En van daaruit je mooiste leven gaat creëeren!

VIP traject

Je bent een ondernemende en zelfbewuste vrouw die zichzelf niet meer wil wegcijferen, tekort wil doen of klein wil houden.

Je verlangt ernaar om stevig in je schoenen te staan, vol zelfvertrouwen, balans & energie, om van daaruit je droomleven te creëeren.

In dit traject gaan we samen aan de slag om het verhaal dat je jezelf vertelt (over jezelf en de wereld om je heen) te veranderen. En de blokkades die jou hierin tegenhouden op te heffen zodat jij zelfverzekerd, energiek & gelukkig kan zijn en je droomleven kan creëeren!