De 10-daagse Zelfliefde Reis

Ben jij klaar met jezelf bekritiseren en afwijzen? Ben jij klaar voor de volgende stap en wil jij jouw zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfwaardering BOOSTEN zodat jij een positief zelfbeeld krijgt en jij in jezelf gaat geloven?

Dan is deze 10-daagse voor jou!

Academy for Female Empowerment

Je voelt je onzeker, je twijfelt aan van alles en die negatieve gedachtes lijken maar niet te stoppen. Het voelt alsof je jezelf kwijt bent geraakt. Met als gevolg dat je niet lekker in je vel zit, je je onrustig en ontevreden voelt.

Je bent klaar met aanmodderen en het wiel opnieuw uitvinden en je verlangt naar zelfvertrouwen, innerlijke rust en positiviteit.  

In 3 maanden tijd ontdek jij mijn In-jouw-kracht methode waarmee jij zelfverzekerd, energiek en gelukkig in het leven komt te staan. 

VIP traject

Je bent een ondernemende en zelfbewuste vrouw die zichzelf niet meer wil wegcijferen, continue wil aanpassen of zichzelf tekort wil doen.

Je verlangt ernaar om stevig in je schoenen te staan zodat jij vanuit zelfvertrouwen & eigenwaarde grenzen gaat stellen en keuzes gaat maken die goed voor jou zijn. Met als gevolg dat jij lekker in je vel zit en bruist van de energie.

In 3 maanden tijd ga je samen met mij aan de slag, om op een dieper niveau contact met jezelf te maken. En nieuwe patronen te creëeren zodat jij zelfverzekerd, energiek en gelukkig in het leven komt te staan!