Voor de gedreven vrouw die zichzelf wil bevrijden van blokkades, en gaat leven op haar EIGEN unieke manier

Nu voelt het leven zwaar, omdat je last hebt van innerlijke worstelingen. Je leeft volgens de regels, normen & waarden van je omgeving. Je laat je meeslepen in de waan van de dag en voldoet aan de verwachtingen van anderen, zonder daarbij écht voor jezelf te zorgen.

Het is tijden geleden dat je tijd, aandacht & ruimte hebt gemaakt voor wat er in jou leeft. Voor wat jouw lichaam je wil vertellen, wat jij nodig hebt en écht belangrijk vindt. En je bent zo bezig geweest met anderen, met je rol als vrouw, moeder, werkneemster en/of mantelzorger, dat je niet eens meer weet wat JOU echt gelukkig maakt.

Herken je dit?

Verander van binnenuit en de verandering zal blijven zijn

Het kan anders!

Door je binnenwereld te leren begrijpen en innerlijke beperkingen los te laten, bevrijd je jezelf van je beschermlagen. Deze lagen bedekken als het ware jouw UNIEKE kern, waardoor je je onprettig voelt. Met elke laag die je weghaalt geef je jezelf méér en méér het geluk, de liefde, de gezondheid, het succes en het welzijn dat je verdient! Je verandert van binnenuit, waardoor de veranderingen blijvend zijn én hiermee krijg je weer grip over je eigen leven.

Je hebt nu 2 keuzes:

👉🏻Blijven aanmodderen en niet alleen veel tijd en energie kwijt zijn, maar ook een hoop frustratie rijker. En nog steeds niet het gewenste resultaat bereiken.

👉🏻Een klikgesprek aanvragen en werken met een bewezen transformerende methode die je leven positief verandert

Hi, ik ben Josefien

Als klein meisje worstelde ik al met onzekerheid, angst en onprettige gevoelens, waardoor ik op latere leeftijd keuzes maakte waar ik niet gelukkig van werd.

Ik geloof dat je alles kan loslaten wat niet voor je werkt, zodat je het leven gaat leven dat je verdient!

Als gediplomeerd coach & ervaringsdeskundige help ik andere vrouwen zichzelf te bevrijden van een systeem waarin ze zich vast en ongelukkig voelen.

So, hé hó let’s go!

Beeld je eens in hoe het zou zijn als je

Klaar om ALL-IN te gaan omdat je VOELT dat jij het verdient om alles te zijn, hebben, doen & ervaren wat je wil?

3 maanden traject

Een bewezen methode voor blijvend resultaat

🔥Een online kick-off om je doel te bepalen en helder te krijgen waar je jezelf van wil bevrijden. In de vervolggesprekken gaan we hier dieper op in en werken we naar het eindresultaat.

🔥Elke maand 1 vervolggesprek van 60 minuten én 1 release van 30 minuten. In totaal 6 sessies.

🔥E-mail ondersteuning gedurende het traject, zodat je altijd antwoord krijgt op je vragen en je groei niet stagneert.

🎁 BONUS: Mijn online Zelfliefde training t.w.v. €67,-

🎁 BONUS: Een heerlijke Yoga Nidra sessie t.w.v. €27,-

Jouw investering: 497,- euro

6 maanden traject

Een bewezen methode voor blijvend resultaat

🔥Een offline kick-off om je doel te bepalen en helder te krijgen waar je jezelf van wil bevrijden. In de vervolggesprekken gaan we hier dieper op in en kijk ik met je mee wat er in beweging komt, in en om je heen, welke thema’s aandacht vragen en welke stappen er nog te zetten zijn naar het eindresultaat.

🔥Elke maand 1 vervolggesprek van 60 minuten én 1 release van 30 minuten. In totaal 12 sessies.

🔥Whatsapp + e-mail ondersteuning gedurende het traject, zodat je altijd antwoord krijgt op je vragen en je groei niet stagneert.

🎁 BONUS: Een offline kick-off, met een lekker hapje & drankje (dit is optioneel en kan ook via zoom)

🎁 BONUS: Mijn online Zelfliefde training t.w.v. €67,-

🎁 BONUS: Een heerlijke Yoga Nidra sessie t.w.v. €27,-

Jouw investering 997,- euro

Betaling in termijnen is mogelijk. En werkgevers zijn geregeld bereid om de kosten voor een coachingstraject te vergoeden vanuit het PersoonlijkOntwikkelingsPlan.

Durf te investeren in jezelf én je eigen levensgeluk middels coaching. Een investering in coaching is niet te vergelijken met een nieuwe dure outfit of een leuke vakantie, omdat een investering in jezelf voor het leven is.

Vraag jezelf eens af: waar sta ik over 1 jaar als ik niets verander?

 

Dit zeggen klanten

5/5
Het heeft me heel veel waardevolle inzichten gebracht, een groter zelfbewustzijn en meer daadkracht om voor mezelf te kiezen in situaties waar ik dat eerder niet durfde. En met Josefien aan de zijlijn, die je altijd weer de goede richting op helpt door het stellen van de juiste vragen, kan het niet anders dan dat je zelf gaat ervaren hoe goed het voelt om steeds weer voor jezelf te kiezen!
Kim Gooden
5/5
Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om met Josefien te gaan werken aan mijn zichtbaarheid als ondernemer. Ze spreekt uit eigen ervaring, herkent de problemen en weet precies de vinger op de zere plek te leggen; alles met de juiste dosis nuchterheid en humor. Door de juiste vragen te stellen en een concrete stappen voor te stellen, ben ik in beweging gezet en kan ik na de 3 sessies nog steeds de tips toepassen.
Wendy Umlauf
5/5
Dankzij jouw hulp ben ik anders naar mezelf gaan kijken, heb ik mezelf weer terug gevonden, ben ik erg gelukkig met mezelf en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gegaan en ik hoop dat je nog heel wat vrouwen mag helpen. Iedereen zal er beter van worden als ze in aanraking komen met jouw woorden, jouw opdrachten en jouw programma’s.'
Michelle Hollander
5/5
De weg wordt vrijgemaakt om te leven in mogelijkheden, kansen, passie en een goed gevoel. Ik heb zoveel mooie inzichten en handvaten gekregen! Het is fijn om op pad te gaan samen met iemand die weet hoe het is. En iemand waarvan je voelt dat ze dit met een goed hart doet!
Fatima Massoud