Je verlangt naar rust, zelfvertrouwen en je goed voelen maar...

Als je verandert van binnenuit, dan zal de verandering blijvend zijn

Het kan anders!

Door patronen te doorbreken en innerlijke beperkingen los te laten, bevrijd je jezelf van alles dat je nu in de weg zit om je gelukkig te voelen. Je gaat merken dat je jezelf steeds méér en méér de rust, ontspanning, liefde, gezondheid, succes, geluk en het welzijn geeft dat je verdient! En doordat je van binnenuit verandert, zijn de veranderingen blijvend en krijg je weer grip over je eigen leven.

Klaar om stappen te zetten en te ervaren hoe het is om alles te zijn, hebben, doen & beleven wat je wil?

Hoe zou het voor je zijn als...

Het 4 maanden traject

Een bewezen methode voor blijvend resultaat

Jouw investering: 750,- euro

Betaling in 4 termijnen is mogelijk. Of informeer bij je werkgever naar POP.

Tevreden klanten

5/5
Het heeft me heel veel waardevolle inzichten gebracht, een groter zelfbewustzijn en meer daadkracht om voor mezelf te kiezen in situaties waar ik dat eerder niet durfde. En met Josefien aan de zijlijn, die je altijd weer de goede richting op helpt door het stellen van de juiste vragen, kan het niet anders dan dat je zelf gaat ervaren hoe goed het voelt om steeds weer voor jezelf te kiezen!
Kim Gooden
5/5
Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om met Josefien te gaan werken aan mijn zichtbaarheid als ondernemer. Ze spreekt uit eigen ervaring, herkent de problemen en weet precies de vinger op de zere plek te leggen; alles met de juiste dosis nuchterheid en humor. Door de juiste vragen te stellen en een concrete stappen voor te stellen, ben ik in beweging gezet en kan ik na de 3 sessies nog steeds de tips toepassen.
Wendy Umlauf
5/5
Dankzij jouw hulp ben ik anders naar mezelf gaan kijken, heb ik mezelf weer terug gevonden, ben ik erg gelukkig met mezelf en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gegaan en ik hoop dat je nog heel wat vrouwen mag helpen. Iedereen zal er beter van worden als ze in aanraking komen met jouw woorden, jouw opdrachten en jouw programma’s.'
Michelle Hollander
5/5
De weg wordt vrijgemaakt om te leven in mogelijkheden, kansen, passie en een goed gevoel. Ik heb zoveel mooie inzichten en handvaten gekregen! Het is fijn om op pad te gaan samen met iemand die weet hoe het is. En iemand waarvan je voelt dat ze dit met een goed hart doet!
Fatima Massoud

Hi, ik ben Josefien

En het is mijn missie om jou weer in jezelf te laten geloven, zodat je je gelukkig voelt en het leven leeft dat je verdient!

Ik geloof dat je alles kan loslaten wat niet (meer) voor je werkt, en kan aanleren wat wél voor je werkt. 

Als gediplomeerd coach & ervaringsdeskundige – op het gebied van onzekerheid, burn-out, alleenstaand ouder, verlieservaringen én je ongelukkig voelen – help ik daadkrachtige vrouwen zichzelf te bevrijden van een systeem, waarin ze zich vast en ongelukkig voelen.

So, hé hó let’s go!